Παναιτωλικός: Πάει για την «έκπληξη» με Νακάμπα!
Ο Παναιτωλικός παλεύει να φέρει στο Αγρίνιο τον 39 φορές διεθνή με τη Ζιμπάμπουε, Μάρβελους Νακάμπα.Ο «Τίτορμος» έχει προχωρήσει ήδη σε πέντε μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου, αναμένεται να γίνουν αρκετές ακόμα.
Μία από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Έλληνας τεχνικός, είναι αυτή του 32χρονου αμυντικού χαφ, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στη Σέφιλντ Γουένσντεϊ.
Ο Νακάμπα διαθέτει πλούσιο βιογραφικό, ενώ έχει πάρει αρκετές μεταγραφές εκατομμυρίων. Το 2017 μεταγράφηκε από τη Φίτεσε στην Κλαμπ Μπριζ έναντι 4 εκατ. ευρώ και το 2019 μετακόμισε στην Premier League και την Άστον Βίλα για 12 εκατ. ευρώ! Το 2023 μετακόμισε στη Λούτον έναντι 3 εκατ. ευρώ, με την οποία αγωνίστηκε έως τον Φεβρουάριο του 2026, προτού πάρει μεταγραφή στη Σέφιλντ.Την περασμένη σεζόν, ο 32χρονος μέσος αγωνίστηκε μόλις σε 9 ματς με τη Λούτον και τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, χωρίς να σκοράρει κάποιο γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ.
Αυτή τη στιγμή, ο άσος από τη Ζιμπάμπουε είναι ελεύθερος και ο Παναιτωλικός καταβάλλει προσπάθεια για να τον φέρει στην ομάδα και να «γεμίσει» το κενό που άφησε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που μετακόμισε στον ΟΦΗ.
Photo credit: Επίσημος λογαριασμός της Λούτον στο Χ.
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Περισσότερες ειδήσεις
16/7/2026 16:20
Λίβερπουλ: «Δένει» τον Σομποσλάι έως το 2031
16/7/2026 14:54
Μπεσίκτας: Έκλεισε Ομορούγι
16/7/2026 14:30
Παρελθόν από τον Άρη ο Τεχέρο, υπέγραψε στη Λεγκανές
16/7/2026 14:20
Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε Μπίνγκαμ
Πείτε τη γνώμη σας: