5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

«Καρφιά» Άγγελου: «Μετά τον Ολυμπιακό, κάνατε κουμάντο εσείς»

«Καρφιά» Άγγελου: «Μετά τον Ολυμπιακό, κάνατε κουμάντο εσείς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2015 22:43
Ο Άγγελος Αναστασιάδης αποχαιρέτησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έριξε τις σπόντες του για την κατάσταση που βίωνε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως έγινε γνωστό από το πρωί της Δευτέρας (16/3). Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το απόγευμα τους παίκτες στη Νέα Μεσημβρία και έριξε τις σπόντες του για την κατάσταση που βίωσε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, λίγο προτού αποχωρήσει, συζητούσε με τους παίκτες για ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζι, δηλώνοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Αποφασίστε εσείς. Άλλωστε εγώ έκανα κουμάντο μέχρι τον Ολυμπιακό, μετά κάνατε εσείς…».Ο έμπειρος τεχνικός δεν άφησε ασχολίαστη και την απόφαση της διοίκησης να δώσει τη θέση στον Γιώργο Γεωργιάδη μέχρι το φινάλε της σεζόν: «Κάθε χρόνο έτσι συμβαίνει και τελικά αναλαμβάνει συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην ομάδα να βγει πρώτη στα πλει-οφ: «Πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, δυστυχώς, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα είμαι δίπλα και θα προσεύχομαι για σας. Μπορείτε να βγείτε πρώτοι στα πλέι οφ και εύχομαι να τα καταφέρετε».

Γεωργιάδης: «Να μην δημιουργηθεί άλλη πίεση στους παίκτες»


«Καρφιά» Άγγελου: «Μετά τον Ολυμπιακό, κάνατε κουμάντο εσείς»
Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε από τον κόσμο να μην δημιουργήσει παραπάνω πίεση στους παίκτες:

«Σήμερα το πρωί με ενημέρωσε ο πρόεδρος για την επιλογή του να επιστρέψω στην ομάδα. Τον ευχαριστώ και αυτόν και τον μεγαλομέτοχο για την εμπιστοσύνη τους. Σίγουρα όταν αλλάζει ένας προπονητής σημαίνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Για αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Κατανοώ ότι δεν είναι συνηθισμένο να επιστρέφω για τρίτη φορά σε τρία χρόνια. Δεν είναι εύκολο και για μένα. Στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ, όπως τα προηγούμενα χρόνια. Παίκτες καλοί υπάρχουν. Το ρόστερ είναι καλό κι αν τους δείξουμε εμπιστοσύνη όλοι μας, όλοι θα πάνε καλά».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Όταν παίζεις καλά για μεγάλο διάστημα της σεζόν, κερδίζεις και έχεις καλή παρουσία, σημαίνει ότι μπορείς να το ξανάκανεις. Αυτή είναι η δική μου άποψη».

Για τα πλέι οφ: «Ο στόχος είναι να φτάσουμε εκεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης».

Για το τι σκέφτεται να αλλάξει στην ομάδα: «Θα συζητήσουμε με τους παίκτες τι πρέπει να αλλάξουμε. Θα τα δούμε όλα...»

Για το αν έχει στο νου του να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του μέσω του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο προς το παρόν. Αυτό που σκέφτομαι μόνο είναι να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου».

Για το τι θα γίνει με τους παίκτες που ήταν εκτός ομάδας: «Δεν πρόλαβα να τα σκεφτώ όλα αυτά. Θα μιλήσουμε με τους παίκτες και τους υπεύθυνους της ομάδας για να βρούμε την καλύτερη λύση».

Το μήνυμά που έστειλε στον κόσμο: «Ξέρω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Δεν θα τους ζητήσω τίποτα. Ας προσπαθήσουν απλά να μην δημιουργήσουν παραπάνω πίεση στους παίκτες από αυτήν που μπορεί να υπάρχει ήδη».

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες