7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Σάλκε (video)

Μπουντεσλίγκα: Τεσσάρα η Μπάγερν, γλίτωσε την ήττα στο 90’ η Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/3/2015 19:03
Ακόμα μια άνετη νίκη για τη Μπάγερν, η οποία κέρδισε με 4-0 την Βέρντερ στη Βρέμη και ξέφυγε προσωρινά με 14 βαθμούς από τη 2η Βόλφσμπουργκ.

Λίγες ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση με το εντυπωσιακό 7-0 κόντρα στη Σαχτάρ, η Μπάγερν κέρδισε με 4-0 τη Βέρντερ Βρέμης στο «Βεζερστάντιον» και πήρε την 6η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί, που έπαιζαν χωρίς τους τραυματίες Ρόμπεν και Ριμπερί, πήραν προβάδισμα στο 24’ με τον Μίλνερ, ο οποίος με δεύτερη προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βολφ.Η ομάδα του Γκουαρντιόλα διπλασίασε το προβάδισμα της στο 45’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλάμπα, ωστόσο στην επανάληψη απειλήθηκε από τη Βέρντερ, η οποία είχε καλή στιγμή στο 64’ με σουτ του Μπάρτελς, ενώ στο 65’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για τράβηγμα του Μπόατενγκ στον Πρεντλ.

Η Μπάγερν κράτησε ανέπαφη την εστία της και στο 75’ «κλείδωσε» τη νίκη. Μετά από αντεπίθεση, ο Μίλερ βρήκε τον Λεβαντόφσκι και αυτός σε κενή εστία «έγραψε» το 3-0. Οι δύο παίκτες συνεργάστηκαν ξανά στο 90+1’, με τον Πολωνό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Αυτή ήταν η 10η συνεχόμενη νίκη της Μπάγερν κόντρα στη Βέρντερ, με τους Βαυαρούς να έχουν πετύχει 28 γκολ (!) στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Λαμ για το 2015, ενώ ντεμπούτο έκανε ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος πήρε θέση βασικού και έγινε μόλις ο 9ος παίκτης που έχει αγωνιστεί στα τέσσερα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης (Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία).

Γλίτωσε την ήττα στο 90' η Σάλκε, τεσσάρα η Άιντραχτ


Την ευκαιρία να ανέβει έστω και προσωρινά στην 4η θέση έχασε η Σάλκε, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο, γλιτώνοντας μάλιστα την ήττα στο 90’.

Οι «βασιλικοί μπλε» προέρχονταν από την εντυπωσιακή νίκη με 4-3 στη Μαδρίτη, ωστόσο στο 21’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στη Χέρτα από γκολ του Μπεν Χατίρα. Η ομάδα του Ντι Ματέο ισοφάρισε στο 40’ με όμορφο γκολ του 19χρονου Σανέ, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 81’ με τον Χαραγκούτσι.

Στο 83’ ο Μάτιτς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, ωστόσο ο ίδιος πήρε το αίμα του πίσω στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2, ύστερα από σέντρα του Φουχς.

Έτσι, η Σάλκε έφτασε τους 39 βαθμούς, ανεβαίνοντας μόνη στην 5η θέση, καθώς η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από τη Μάιντς. Εντυπωσιακή νίκη για την Άιντραχτ, η οποία κέρδισε με 4-0 την Πάντερμπορν στη Φρανκφούρτη, με τον πρώην φορ του Ολυμπιακού, Βαλντές να βρίσκει δίχτυα (πρώτο του γκολ σε τρία παιχνίδι στη φετινή Μπουντεσλίγκα).

Τέλος, η Χοφενχάιμ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κόντρα στο Αμβούργο και πήρε τη νίκη με 3-0, η οποία την έφερε στο -2 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες