«Βόμβα» από Ζαλγκίρις: «Παίρνει Βαλαντσιούνας»
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη, καθώς, σύμφωνα με λιθουανικό δημοσίευμα, έχει συμφωνήσει με τη Ζαλγκίρις για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «krepsinis.net», ο 33χρονος σέντερ έχει δώσει τα χέρια με τη λιθουανική ομάδα και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Με την κίνηση αυτή, η Ζαλγκίρις αναμένεται να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν από τους πιο έμπειρους Ευρωπαίους ψηλούς.Ο Βαλαντσιούνας έμεινε ελεύθερος από τους Ντένβερ Νάγκετς και πλέον ετοιμάζεται να βάλει τέλος στην πολυετή παρουσία του στο NBA.
Την περασμένη σεζόν, που ήταν η 14η του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ο Λιθουανός είχε κατά μέσο όρο 8.4 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ σε 13 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
Περισσότερες ειδήσεις
13/7/2026 15:30
Διαψεύδει τη συμφωνία με Ζαλγκίρις ο Βαλαντσιούνας
13/7/2026 15:19
Ρόμα: Ανανέωσε έως το 2027 ο Ντιμπάλα
13/7/2026 13:43
Τέλος από την Αρμάνι ο Λεντέι, κοντά στη Χάποελ
13/7/2026 13:40
Παρελθόν από τη Μακάμπι ο Χάνκινς
Πείτε τη γνώμη σας: