9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για τον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για τον ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 19:14
Δεύτερο συνεχόμενο σοκ για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε με 3-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και κινδυνεύει να βρεθεί στο -8 από τον Ολυμπιακό λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, θα ταξιδέψει με +8 στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι της Κυριακής.

Παρά τα χίλια προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο ΟΦΗ είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν απειλήθηκε σημαντικά από τον ΠΑΟΚ και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων.Στο 11’, μετά από μακρινή μπαλιά του Κουτσιανικούλη, ο Τζορτζ βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0. Οι γηπεδούχοι διατηρούσαν με άνεση το προβάδισμα, είχαν νέα καλή στιγμή με σουτ του Κουτσιανικούλη στο 22’ και στο 33’ ο Κόστα ανέτρεψε τον Τζορτζ στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να καταλογίσει πέναλτι.

Ο Λαμπρόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν έχασε την ευκαιρία να «γράψει» το 2-0 για τους Κρητικούς, οι οποίοι στο ξεκίνημα της επανάληψης «άγγιξαν» το 3-0. Ο Ροβίθης βρέθηκε απέναντι στον Γλύκο στο 48’, όμως το σουτ του έφυγε πάνω από την εστία του Έλληνα γκολκίπερ.

Αφού γλίτωσε το 3ο γκολ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 52', με τον Παπαδόπουλο να ευστοχεί με πλασέ μετά από γύρισμα του Περέιρα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πίεσε ασφυχτικά για την ισοφάριση και είχε δύο καλές ευκαιρίες με Μακ (61’) και Νομπόα (62’), ωστόσο το γκολ δεν ήρθε.

Έτσι, στο 83’ ο Κουτσιανικούλης «κλείδωσε» τη μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 με εξαιρετική προσπάθεια και πλασέ.

Απομακρύνεται το όνειρο κατάκτησης του τίτλου για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος απογοήτευσε με την εμφάνιση του και κινδυνεύει μέσα σε λίγες ημέρες να βρεθεί από το -2 στο -8 από την κορυφή!

Στον αντίποδα, παρότι ο ΟΦΗ δεν ήξερε μέχρι το μεσημέρι αν θα κατέβει στο γήπεδο, κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη και απέδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

ΟΦΗ: Λόρια, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (90' Μανιδάκης), Τζορτζ (73' Μαραθιανός), Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης (66' Μερεμπασβίλι), Μπολάκης, Φαζός, Μακρής

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κατσικάς, Ρικάρντο Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (59' Κίτσιου), Μαντούρο (45'+1' Τζανδάρης), Νομπόα, Γκολάσα (82' Κουλούρης), Περέιρα, Μακ και Παπαδόπουλος

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες