Στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ ο Λοντίγκιν
Κοντά στη μετακομίση του στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγκιν, αποτελώντας προσωπική εισήγηση του Νίκου Παπαδόπουλου.Ο 54χρονος τεχνικός ολοκλήρωσε τη διετή παρουσία του στον Λεβαδειακό και έχει δώσει τα χέρια με την κυπριακή ομάδα, η οποία αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψή του εντός της εβδομάδας.
Ο 36χρονος διεθνής τερματοφύλακας, που μένει ελεύθερος στα τέλη του μήνα, βλέπει πολύ θετικά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.
Την περασμένη σεζόν, ο Λοντίγκιν ήταν βασικό στέλεχος των «πρασίνων» καταγράφοντας 31 συμμετοχές. Την ίδια ώρα, η διοίκηση του Λεβαδειακού εμφανίζεται έντονα ενοχλημένη από τη στάση του Έλληνα προπονητή, καθώς υπήρχε προφορική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Πλέον, η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του, ώστε να προχωρήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.
Προσφορά Γνωριμίας για το Παγκόσμιο με έως 5150 Δώρα* και 2 πίτσες Εντελώς Δωρεάν Χωρίς Κατάθεση από την Pizza Fan! 👇🍕
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΠερισσότερες ειδήσεις
15/6/2026 12:58
Η Μίλαν έδωσε τα «χέρια» με Αμορίμ
15/6/2026 12:57
Βιλερμπάν: Τέλος ο Πουπέ, κοντά στη Λιμόζ ο Γάλλος τεχνικός
15/6/2026 08:35
Αποτελέσματα Μουντιάλ Σήμερα (14/6)
15/6/2026 04:57
Μουντιάλ 2026: Ειδικά Στοιχήματα Για Όλους Τους Ομίλους
Πείτε τη γνώμη σας: