Ντουπλάντις: Έχασε αγώνα για πρώτη φορά από το 2023! (video)
Μία ασυνήθιστη ημέρα στη... δουλειά για τον Μόντο Ντουπλάντις, μία μεγάλη έκπληξη για τους απανταχού φίλους του στίβου.Ο κορυφαίος επικοντίστας επέστρεψε στο θρυλικό Olympiastadion της Στοκχόλμης για το Bauhausgalan, δηλαδή το πέμπτο μέρος του φετινού Diamond League.
Στόχος του ήταν να προσθέσει ένα εκατοστό στο παγκόσμιο ρεκόρ των 6,31 μέτρων που είχε καταγράψει στην Ουψάλα τον Μάρτιο.
«Αυτό είναι στο μυαλό μου, αυτό θέλω να κάνω. Νιώθω καλά και η μέρα φαίνεται καλή. Οπότε, αν μου βγει το άλμα και με βοηθήσει λίγο ο άνεμος, θεωρώ ότι το παγκόσμιο ρεκόρ είναι πολύ πιθανό», είχε πει το Σάββατο. Πού να 'ξερε… Ο Σουηδός υπερπρωταθλητής δεν κατάφερε σε δύο προσπάθειες να περάσει τα 6μ., έμεινε στα 5.80μ. και έχασε για πρώτη φορά μετά το 2023!
Μεσολάβησαν 40 ολόκληρες διοργανώσεις για να μην αναδειχθεί νικητής ο 26χρονος και, μάλιστα, ενώπιον του κοινού που τον λατρεύει.
Η ιστορία έγραψε ότι νικητής στο επί κοντώ του Diamond League της Στοκχόλμης αναδείχθηκε ο Κέρτις Μάρσαλ με άλμα στα 5.90μ.
Δείτε σχετικά βίντεο:
Απρόσμενη εξέλιξη με προσφορά* γνωστής στοιχηματικής καθώς τελικά δόθηκε παράταση! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Περισσότερες ειδήσεις
7/6/2026 19:24
«Στο στόχαστρο του Ηρακλή ο Ντάριο Σάριτς»
7/6/2026 18:47
Μουντιάλ 2026: Οι εκτελεστές πέναλτι και φάουλ των 48 ομάδων
Πείτε τη γνώμη σας: