«Ο Αλμέιδα θέλει τον Πινέδα στη Μοντερέι»
Ένα νέο δημοσίευμα του Transferfeed συνδέει τον Ορμπελίν Πινέδα με τη Μοντερέι, στην οποία πλέον προπονητής είναι ο Ματίας Αλμέιδα.Ο Αργεντινός τεχνικός φέρεται να επιθυμεί την επανένωση με τον Μεξικανό μέσο, καθώς είχαν άριστη συνεργασία στην ΑΕΚ.
Η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ του προπονητή και του ποδοσφαιριστή θεωρείται βασικός παράγοντας στο ενδεχόμενο αυτό.
Στο Μεξικό εκτιμούν ότι ο Αλμέιδα θα κινηθεί ενεργά για την απόκτησή του, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά και του είχε δώσει σημαντικό ρόλο στο αγωνιστικό του πλάνο.Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ διατηρεί τον παίκτη στο ρόστερ της, ωστόσο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8.000.000 ευρώ, η οποία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του καλοκαιριού.
Παράλληλα, ο Πινέδα παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής στο Μεξικό, γεγονός που διατηρεί ανοιχτό το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για την περίπτωσή του.
Τη φετινή σεζόν, ο 30χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2027, μέτρησε 50 συμμετοχές, 5 γκολ και 5 ασίστ.
✅Φρέσκια επιλογή για στοίχημα με την έγκριση του Agones.gr | ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Περισσότερες ειδήσεις
27/5/2026 19:30
Μαχλάς: «Ήρθε η ώρα να φύγει ο Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ»
27/5/2026 19:14
Ολυμπιακός: Στον ουρανό του ΣΕΦ το λάβαρο για το 4ο Ευρωπαϊκό!
Πείτε τη γνώμη σας: