Ολυμπιακός: Θέμα χρόνου του Κοστίνια στη Μπράιτον
Στο Λονδίνο βρίσκεται από την Τετάρτη (20/05) ο Κοστίνια, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό στη Μπράιτον, με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο.Αν και οι υπογραφές εκκρεμούν, οι συζητήσεις των «ερυθρόλευκων» με τον αγγλικό σύλλογο είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένο σημείο.
Οι «γλάροι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση αγοράς που αγγίζει τα 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στον Πορτογάλο δεξιό μπακ προσφέρεται πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.Ο 26χρονος αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Ρίο Άβε το 2024, εξαργυρώνει την εξαιρετική του παρουσία στον Πειραιά.
Σε δύο σεζόν κατέγραψε 74 συμμετοχές (1 γκολ, 4 ασίστ), πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ αλλά και του Super Cup με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Απρόσμενη εξέλιξη με προσφορά* γνωστής στοιχηματικής καθώς τελικά δόθηκε παράταση! ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
Περισσότερες ειδήσεις
21/5/2026 11:36
ΠΑΟΚ: Κατηγορηματική διάψευση για Κωνσταντέλια και Στουτγκάρδη
21/5/2026 10:41
«Ο Νέστρουπ παίζει δυνατά για αντι-Ριέρα στην Άιντραχτ»
21/5/2026 10:35
«Μια ανάσα από τη Μπενφίκα ο Μάρκο Σίλβα»
21/5/2026 10:28
«Μπάσιμο της ΑΕΚ για Γιαννούλη»
21/5/2026 10:22
«Παναθηναϊκός και Μπεσίκτας για Βλαχοδήμο»
Πείτε τη γνώμη σας: