Καλαμάτα: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Χριστοφιλέα
Σε μια νέα σελίδα περνά η Καλαμάτα, καθώς η διοίκηση της «Μαύρης Θύελλας» ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.Ο 41χρονος προπονητής εξαργύρωσε την εξαιρετική του παρουσία στην Ελλάς Σύρου την τελευταία τριετία, την οποία οδήγησε φέτος στην παραμονή στη Super League 2, κάνοντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Ο Χριστοφιλέας αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει τη μεσσηνιακή ομάδα στην ιστορική επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» της Stoiximan Super League. Η επιλογή του αντικατοπτρίζει την εμπιστοσύνη της διοίκησης σε έναν εξελίξιμο τεχνικό, με στόχο να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στην κορυφαία κατηγορία.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Καλαμάτα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με την ομάδα μας.
Ο 41χρονος τεχνικός επιστρέφει στη Μαύρη Θύελλα έπειτα από σχεδόν έξιμισι χρόνια, με στόχο να την καθοδηγήσει και να την καθιερώσει στη Super League. Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει την ομάδα μας τόσο ως βοηθός προπονητή όσο και ως ποδοσφαιριστής.
Με καταγωγή από την Καλαμάτα ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε στην Ελλάς Σύρου. Με την ομάδα της Σύρου σημείωσε σημαντικές επιτυχίες, καθώς την οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Super League 2 και την καθιέρωσε στην κατηγορία με άνεση, δημιουργώντας ένα αξιόμαχο σύνολο που απέσπασε τον σεβασμό αντιπάλων και φιλάθλων.
Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον ΑΟ Χαλκίδας, τον Αχαρναϊκό, τον Παλληνιακό, τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και τον ΠΑΟ Καλυβίων, ενώ έχει διατελέσει και βοηθός προπονητή στον Ολυμπιακό Βόλου.
Coach, σε καλωσορίζουμε στη Μαύρη Θύελλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σου».
Oι πρώτες του δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα της Καλαμάτας, μια ομάδα στην οποία έχω υπηρετήσει και κατά το παρελθόν. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τη διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο τον Γιώργο Πρασσά για την ευκαιρία που μου δίνει στην ομάδα της Καλαμάτας στην Super League. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να δικαιώσω τόσο την ομάδα για την επιλογή της, όσο και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της Μαύρης Θύελλας».
Επειδή λάβαμε αρκετά μηνύματα: ↪ Ναι, το Pamestoixima.gr διαθέτει πέραν του δωρεάν* στοιχήματος και μια έξτρα πριμοδότηση* της αρχικής κατάθεσης. Παίξε Νόμιμα (*Iσχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)
Περισσότερες ειδήσεις
6/5/2026 14:36
Τέλος και επίσημα από τον Βόλο ο Μπουζούκης
6/5/2026 12:10
Χάποελ Τελ Αβίβ: «Συναγερμός» με Μπλέικνι
6/5/2026 11:53
To μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει του Game 3 με Βαλένθια
Πείτε τη γνώμη σας: