1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ειδήσεις

Με αρκετές απουσίες στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2014 17:50
Χωρίς τους Ρατς, Τζαβέλλα, Τζιόλη, Μακ και Κατσικά θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες.

Πέντε απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών του μετράει ο ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Συγκεκριμένα Ρατς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Μακ, Κατσικάς και ο Δεληγιαννίδης έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Ρουμάνος άσος είχε δηλωθεί από τον Άγγελο Αναστασιάδη να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστική στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Τζαβέλλας προτιμήθηκε να μείνει εκτός λόγω καταπόνησης από τα συνεχόμενα παιχνίδια και προκειμένου να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στην περιοχή του παλιού του τραυματισμού.Οι υπόλοιποι τέσσερις παίκτες δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και αναμένεται να επιστρέψουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με κυκλοφορία της μπάλας και οδηγίες για την ανασταλτική λειτουργία όσο και την ανάπτυξη.

Η αποστολή: Γλύκος, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ, Πούγγουρας και Αθανασιάδης.

Αναστασιάδης: «Να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες»


Με αρκετές απουσίες στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ
Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους τραυματισμούς της ομάδας μίλησε στην κάμερα της Nova, ο Άγγελος Αναστασιάδης:

«Εμείς παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια σε πολύ βαριά γήπεδα, σε αγωνιστικούς χώρους όχι πολύ καλούς και καταλαβαίνετε ότι με αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθεις.

Ολες οι ομάδες του κόσμου έχουν απώλειες σε αυτές τις διοργανώσεις και με αυτό τον τρόπο που λειτουργεί το πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα, θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να ετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και να πάμε για να κρατηθούμε στην κορυφή χωρίς απώλειες
»

Για το προσωπικό του δέσιμο με την ομάδα των Ιωαννίνων:

«Σε αυτή την ομάδα έχω μια κατάθεση ψυχής, μπορώ να πω, γιατί ήταν η πρώτη ομάδα μετά τον γυρισμό μου από την Εθνική Κύπρου και έχοντας μια απουσία από τα ελληνική γήπεδα γύρω στα 7-8 χρόνια. Ηταν η πρώτη ομάδα η οποία μου έκανε την τιμή να μου δώσει την θέση του προπονητή.

Εγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τότε και σώθηκε η ομάδα. Είχα και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τον κόσμο και για την διοίκηση και για τους ανθρώπους όλους. Εχω πολύ καλούς φίλους, ενδιαφέρομαι, χαίρομαι που η ομάδα πάει καλά. Εχει έναν πολύ καλό προπονητή και τα παιδιά τα περισσότερα που δούλεψα μαζί τους ήταν εξαίσια
».

Για τις μόλις τέσσερις μέρες που έχει η ομάδα για να προετοιμαστεί:

«Αν κρίνουμε ότι είχαμε 2,5 μέρες από την αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ μέχρι την αναμέτρηση με τον ΑΟΚ, να πούμε δόξα σοι ο Θεός, ευχαριστούμε την Παναγιά»

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες