ΑΕΚ: Η ενδεκάδα για το ντέρμπι της Λεωφόρου
Η ΑΕΚ ενημέρωσε ποια θα είναι η ενδεκάδα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (21:00) στο «Απ. Νικολαΐδης».Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στρακόσα, ενώ στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά θα παραταχθούν οι Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας και Πήλιος.
Στον άξονα θα παίξουν οι Πινέδα και Μαρίν, στα άκρα οι Κοϊτά και Περέιρα, ενώ οι Βάργκα και Ζίνι θα βρίσκονται στη γραμμή κρούσης.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Μουκουντί, Ρέλβας, Πήλιος, Πινέδα, Μαρίν, Κοϊτά, Περέιρα, Ζίνι, Βάργκα.Οι αναπληρωματικοί: Μπρινιόλι, Γκεοργκίεφ, Βίντα, Πένραϊς, Γκρούγιτς, Γκατσίνοβιτς, Ζοάο Μάριο, Μάνταλος, Λιούμπιτσιτς, Κουτέσα, Γιόβιτς, Ελίασον.
Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί σε θέση ισχύος στη μάχη του τίτλου, έπειτα από το πέρας τριών αγωνιστικών στα πλέι οφ της Stoiximan Super League.
Υπενθυμίζεται ότι στην κανονική περίοδο, η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς είχε επικρατήσει 3-2 στο «Απ. Νικολαΐδης» και 4-0 στην Allwyn Arena.
Επειδή λάβαμε αρκετά μηνύματα: ↪ Ναι, η Elabet υποστηρίζει αναλήψεις μέσω Visa Direct, άρα και πίστωση των κερδών μέσα σε λίγα λεπτά. Παίξε Νόμιμα
Πείτε τη γνώμη σας: