Άρσεναλ - Φούλαμ 3-0: Πήρε το ντέρμπι, διατηρήθηκε στην κορυφή
Εύκολο απόγευμα είχε η Άρσεναλ στην έδρα της απέναντι στη Φούλαμ, στο τοπικό λονδρέζικο ντέρμπι της 35ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.
Οι «κανονιέρηδες» καθάρισαν τον αγώνα από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 3-0 των αντιπάλων τους, που έμειναν πίσω στη μάχη της Ευρώπης, αφού η Μπρέντφορντ νωρίτερα είχε κερδίσει την Γουεστ Χαμ.
Η ομάδα του Αρτέτα αν και προερχόταν από τον δύσκολο αγώνα με την Ατλέτικο δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένη και μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γιόκερες, δίνοντας το... στίγμα. Ο Σακά στο 40΄διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων, ενώ ο Γιόκερες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έγραψε το 3-0. Η Φούλαμ δεν μπόρεσε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξει κάτι όσον αφορά το σκορ, η Άρσεναλ έκανε συντήρηση και έδινε μέτρα στους αντιπάλους για να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Κάπως έτσι ο αγώνας δεν έκρυβε αλλαγές στο δεύτερο 45λεπτο που κύλησε υπέρ των γηπεδούχων, αφού αν και η Φούλαμ προσπάθησε να ασκήσει πίεση, η Άρσεναλ ήταν πιο επικίνδυνη.
Το τελικό 3-0 βρήκε τους πρωτοπόρους να αυξάνουν προσωρινά τη διαφορά τους από τη Σίτι στους έξι βαθμούς, με τους «πολίτες» να υποδέχονται τη Δευτέρα (4/5) την Έβερτον και να έχουν και ένα ματς λιγότερο (αυτό της 31ης αγωνιστικής).
Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια, Γουάιτ (83΄Μοσκέρα), Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι, Λιούις-Σκέλι, Ράις (64΄Θουμπιμέντι), Τροσάρ, Σάκα, Έζε (79΄Ντάουμαν), Γιόκερες (64΄Γκαμπριέλ Ζεσούς)
Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Καστάνιε, Άντερσεν, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Λούκιτς, Ριντ (64΄Κέρνι), Γουίλσον (64΄Μπομπ), Σμιθ-Ρόου (78΄Ασάρε), Τσουκουέζε (64΄Κινγκ), Χιμένες (73΄Ροντρίγκο Μουνίθ)
Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Απρίλιο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.
Περισσότερες ειδήσεις
2/5/2026 22:31
Σαραγόσα: «Όλοι οι βαθμοί είναι από χρυσάφι»
2/5/2026 21:13
ΠΑΟΚ: «Όλα τα χρήματα στις οικογένειες των θυμάτων»
Πείτε τη γνώμη σας: