Πιτάρτς: Προτίμησε Ισπανία αντί για Μαρόκο
Ο Τιάγκο Πιτάρτς αναδείχθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης επί των ημερών του Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος γενικώς έχει εστιάσει σε πολλούς νεαρούς μετά την αποχώρηση του Τσάμπι Αλόνσο.Τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών επέτρεψαν στον 18χρονο μέσο (και όχι μόνο) να πάρει σύντομα ουκ ολίγες πολύτιμες εμπειρίες με τη φανέλα των «μπλάνκος».
Από τα μέσα Φεβρουαρίου, ο Πιτάρτς μετρά ήδη οκτώ συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και ισπανικό πρωτάθλημα, δείχνοντας πως μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.Παράλληλα, ο νεαρός αποφάσισε ποια εθνική ομάδα θα επιλέξει να εκπροσωπήσει σε επίπεδο Ανδρών.
Καταγράφοντας συμμετοχές σε επίπεδο Κ19 και Κ20 με την Ισπανία, ο Πιτάρτς θα συνεχίσει στο ίδιο μήκος κύματος, απορρίπτοντας την επιλογή του Μαρόκου.
Υπάρχει τελικά στοιχηματική με πολύ εύκολη εγγραφή
Περισσότερες ειδήσεις
28/3/2026 22:35
Εθνική Παίδων: Μεγάλη νίκη επί της Σουηδίας στο 90+5'
28/3/2026 21:59
Εθνική Νέων: Ήττα από τη Γερμανία και αποκλεισμός
28/3/2026 20:04
Κλοπ: Συγκίνηση στην επιστροφή του στο «Άνφιλντ» (video)
28/3/2026 19:38
Εθνική Ελλάδας: Διαθέσιμος ο Ρότα για Ουγγαρία
Πείτε τη γνώμη σας: