Σάμερ: «Θα συμβούλευα τον Γκουαρδιόλα να φύγει από τη Σίτι και να κάνει ένα διάλειμμα»
Ο Ματίας Σάμερ προτρέπει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποχωρήσει προσωρινά από τη Μάντσεστερ Σίτι και να κάνει ένα διάλειμμα, εκτιμώντας ότι το χρειάζεται μετά από πολλά χρόνια συνεχούς πίεσης.Ο Γερμανός, που είχε συνεργαστεί με τον Καταλανό στην Μπάγερν, αναφέρθηκε αρχικά στη σχέση τους και στη χαρά που ένιωσε για την επιτυχία του Γκουαρδιόλα μετά τη νίκη της Σίτι στον τελικό του Καραμπάο Καπ απέναντι στην Άρσεναλ. «Ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν. Είχαμε τρία υπέροχα χρόνια δουλεύοντας μαζί», δήλωσε ο Σάμερ στο «Sky Sports», τόνισε.Στη συνέχεια, ο Σάμερ εξήγησε ξεκάθαρα τη θέση του για το μέλλον του Ισπανού. «Έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά όταν τον κοιτάζω. Θα τον συμβούλευα να κάνει ένα διάλειμμα», είπε, δείχνοντας ότι θεωρεί απαραίτητη μια περίοδο απομάκρυνσης από την καθημερινότητα του πάγκου.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2027. Στη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογο έχει κατακτήσει 18 τρόπαια σε 10 χρόνια και η κορυφαία στιγμή ήταν η σεζόν 2022/2023, όταν η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ.
Η φετινή σεζόν, όμως, εξελίσσεται με δυσκολίες στο πρωτάθλημα, καθώς η Άρσεναλ έχει αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για τον τίτλο.
Νέα προσθήκη στοιχηματικής με τη σφραγίδα του Agones.gr 👇
Περισσότερες ειδήσεις
5/4/2026 06:10
Ολυμπιακός - ΑΕΚ Live Streaming*
5/4/2026 06:00
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming*
26/3/2026 15:02
Παναθηναϊκός: Παραμένουν εκτός οι Γέντβαϊ και Πάλμερ-Μπράουν
Πείτε τη γνώμη σας: