Κόμο: Πέθανε ο ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου!
Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Κόμο μετά το θάνατο ενός εκ των ιδιοκτητών της, του Μάικλ Μπαμπάνγκ Χαρτόνο σε ηλικία 84 ετών.Ο Μάικλ Μπαμπάνγκ Χαρτόνο, ένας από τους ιδιοκτήτες της Κόμο, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο ιταλικός σύλλογος.
Ο 84χρονος και ο αδερφός του Ρόμπερτ απέκτησαν τον σύλλογο το 2019, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας. Σε χρόνο… dt οδήγησαν την Κόμο στην Σέριε Α μετά από απουσία 21 ετών και αυτή τη στιγμή η ομάδα του Βορρά βρίσκεται εντός πρώτης τετράδας που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, οι αδελφοί Χαρτόνο έχουν συνολική καθαρή περιουσία 43,8 δις. δολαρίων, γεγονός που τους καθιστά τους πλουσιότερους στην Ινδονησία.
«Η Κόμο 1907 είναι βαθιά λυπημένη για τον θάνατο του Μάικλ Μπαμπάνγκ Χαρτόνο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Χαρτόνο και σε όλους στον Όμιλο Τζαρούμ. Υπό την ηγεσία της οικογένειας, ο σύλλογος έχει εισέλθει σε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του και τον θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Como 1907 is deeply saddened by the passing of Michael Bambang Hartono.
— Como1907 (@Como_1907) March 19, 2026
We extend our sincere condolences to the Hartono family and to all at the Djarum Group.
Under the family’s leadership, the Club has entered a new chapter in its history, and we remember him with gratitude… pic.twitter.com/o9YGHm7qiu
Περισσότερες ειδήσεις
19/3/2026 15:45
Καλαμάτα: Στόχος ο Τσιντώτας για τη Super League
19/3/2026 13:45
Παναθηναϊκός: Προβληματισμός και στην Γκρέμιο για Τετέ
Πείτε τη γνώμη σας: