Προθεσμία έως τις 10 Απριλίου στον ΟΦΗ από την ΕΠΟ για τη διάθεση 6.800 εισιτηρίων ενόψει τελικού
Προθεσμία έως τις 10 Απριλίου για να διαθέσει 6.800 εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τον ΠΑΟΚ έθεσε η ΕΠΟ στον ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα του αποδοθούν και τα επιπλέον «κομμάτια» που αντιστοιχούν στις θύρες 53 έως 56 του Πανθεσσαλικού Σταδίου.Η συγκεκριμένη απαίτηση της Ομοσπονδίας γνωστοποιήθηκε στους Κρητικούς χωρίς περιθώριο αλλαγής και αφορά τη συνολική κατανομή των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 25ης Απριλίου στον Βόλο, όπου κάθε φιναλίστ έχει λαμβάνειν 7.872 εισιτήρια.
Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Μάρτιο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.
Με βάση τον σχεδιασμό, οι φίλοι του ΟΦΗ θα τοποθετηθούν στις θύρες 1 έως 14, στη θύρα 17 και υπό προϋποθέσεις στις 53 έως 56. Η τελευταία ζώνη θα ενεργοποιηθεί μόνο αν εξαντληθούν τα 6.800 εισιτήρια που αφορούν τις υπόλοιπες θύρες μέχρι την ημερομηνία της διορίας. Σε διαφορετική περίπτωση, οι θύρες 53 έως 56 θα παραμείνουν κλειστές ως «νεκρή ζώνη», ενώ οι θύρες 49 έως 52, που αρχικά είχαν αυτόν τον ρόλο, θα παραχωρηθούν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να χάσει περίπου 1.000 εισιτήρια από τη δύναμή του.
Οι τιμές έχουν καθοριστεί στα 15 ευρώ για τις θύρες 1 έως 12, στα 25 ευρώ για τις 13, 14 και 17, ενώ αν ενεργοποιηθούν οι θύρες 53 έως 56, τα εισιτήρια εκεί θα κοστίζουν 20 ευρώ. Οι πωλήσεις αναμένονται άμεσα.
Πείτε τη γνώμη σας: