Ακαϊντίν: «Ο Τερίμ υπερείχε σε μέγεθος από τον Παναθηναϊκό»
Τις αναμνήσεις του από το σύντομο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό μοιράστηκε ο Σαμέτ Ακαϊντίν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τουρκικό μέσο. Ο διεθνής αμυντικός αποθέωσε τον Φατίχ Τερίμ, τονίζοντας πως ο «Αυτοκράτορας» αποτελούσε ένα μέγεθος που ξεπερνούσε τα δεδομένα του συλλόγου.Παρά το πρόωρο και επεισοδιακό τέλος της συνεργασίας του με τους «πράσινους», λόγω της ανάρτησης για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ο Ακαϊντίν εξέφρασε τον απόλυτο σεβασμό προς τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας την καταλυτική του παρουσία του Τούρκου τεχνικού κατά τη διάρκεια της κοινής τους θητείας στην Αθήνα.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον Φατίχ Τερίμ: «Στην πραγματικότητα, ο Παναθηναϊκός με ήθελε στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν πήγα. Ο Φατίχ Τερίμ δεν ήταν εκεί στην αρχή της σεζόν. Υπήρχε άλλος προπονητής. Δεν ένιωθα έτοιμος να πάω σε ξένη χώρα, οπότε αποφάσισα να ολοκληρώσω το πρώτο μισό της σεζόν στη Φενερμπαχτσέ.
Πήγα επειδή ήταν εκεί ο Φατίχ Τερίμ, αυτή είναι η αλήθεια. Αν είχα πάει για τον Παναθηναϊκό, θα είχα πάει στην αρχή της σεζόν. Ο Φατίχ Τερίμ είναι απίστευτος, πώς να το πω, πάντα θέλεις να είσαι μαζί του, ήταν υπέροχο να καθόμαστε και να συζητάμε.
Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει, αλλά υπήρχαν κάποια πράγματα που ήταν πέρα από τον έλεγχο του Φατίχ Τερίμ και, φυσικά, είχαμε πολλές ελλείψεις που σχετίζονταν με την ποιότητα της ομάδας. Ο Φατίχ Τερίμ ήταν μεγάλο μέγεθος για τον Παναθηναϊκό. Η ποιότητά του υπερίσχυε όλων των άλλων εκεί.
Είχαμε πολλές υπέροχες αναμνήσεις. Εξωτερικά, ο Φατίχ Τερίμ φαίνεται πολύ αυστηρός, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ φιλικός, εκτιμά τους ανθρώπους, σε παίρνει τηλέφωνο σε ξεχωριστές στιγμές, ρωτάει για σένα και είναι ταπεινός».
🚨Επτά στους δέκα επισκέπτες του Agones.gr μάς εμπιστεύτηκαν και χθες: επέλεξαν τη στοιχηματική που προτείναμε για τα πονταρίσματά τους! ✅ΕΓΓΡΑΦΗ
Περισσότερες ειδήσεις
5/3/2026 14:40
Χωρίς τον Κέιν κόντρα στην Γκλάντμπαχ η Μπάγερν
5/3/2026 14:31
ΟΦΗ: Στο κλαμπ των «100άρηδων» της Super League ο Σενγκέλια
Πείτε τη γνώμη σας: