Ολυμπιακός Β': Ενίσχυση με Θαρθάνα
Ο Ολυμπιακός προχωρά στην ενίσχυση της δεύτερης ομάδας του και στο πλαίσιο αυτό ολοκλήρωσε την απόκτηση του Αντόνιο Θαρθάνα.Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, ο 23χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ αγωνίστηκε στον Βόλο, αποσπώντας θετικά σχόλια για την απόδοσή του.
Ειδικότερα, ο Θαρθάνα κατέγραψε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 2 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson.
Πρόκειται για «προϊόν» των ακαδημιών της Σεβίλλης (2010-2020), με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε από το 2018 έως το 2024 σε επίπεδο β' ομάδας.Στο ενδιάμεσο έπαιξε ως δανεικός σε Μαρίτιμο και Νουμάνθια, ενώ πέρυσι ανήκε στην Ίμπιζα.
Ο Θαρθάνα έχει χριστεί διεθνής με την Ισπανία σε επίπεδο U16, U17 και U18.
Διάφορες προτάσεις από το Agones.gr:
🎯Προσφορά* γνωριμίας με δωρεάν* στοίχημα x16! ΕΓΓΡΑΦΗ🎁Αποκλειστική καμπάνια που "τρέχει" μέσω Agones.gr (έχει ιδιαίτερη απήχηση). ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
✨Ένα στοίχημα χωρίς κατάθεση* σε κάθε νέα εγγραφή.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Περισσότερες ειδήσεις
9/1/2026 14:42
Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» τα εισιτήρια για Πανσερραϊκό
8/1/2026 19:10
Μαρκό: Αίτημα αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β'
8/1/2026 18:57
Σοκ με Κούντους στην Τότεναμ
Πείτε τη γνώμη σας: