Κουτ: Ποινή εννιάμηνης φυλάκισης με αναστολή στον πρώην διαιτητή
Σε εννέα μήνες φυλάκιση με αναστολή δύο ετών, καταδικάστηκε ο Ντέιβιντ Κουτ.Το δικαστήριο του Νότιγχαμ έκρινε ένοχο τον πρώην διαιτητή της Πρέμιερ Λιγκ για τη δημιουργία άσεμνου βίντεο με ανήλικο.
Επίσης, ο 43χρονος τιμωρήθηκε με εντολή πρόληψης σεξουαλικής κακοποίησης διάρκειας 10 ετών και διατάχθηκε να εκτελέσει 150 ώρες άμισθης εργασίας στην κοινότητα.
Είχε δηλώσει ένοχος τον Οκτώβριο, αφότου η αστυνομία ανακάλυψε το βίντεο σε έναν σκληρό δίσκο που ήταν συνδεδεμένος με τον φορητό υπολογιστή του.Σε συνέντευξή του στη «Sun», ο Κουτ είχε πει ότι έκρυβε τη σεξουαλικότητά του κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως διαιτητής της Πρέμιερ Λιγκ, φοβούμενος την κακοποίηση που θα δεχόταν επειδή ήταν ομοφυλόφιλος.
«Είμαι ομοφυλόφιλος και δυσκολευόμουν να νιώθω περήφανος που είμαι "εγώ" για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχω δεχτεί πολύ δυσάρεστη κακοποίηση κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ως διαιτητής. Αν προσέθετα και τη σεξουαλικότητά μου σε αυτό, θα ήταν πραγματικά δύσκολο», είχε τονίσει.
Διάφορες προτάσεις από το Agones.gr:
🎯Προσφορά* γνωριμίας με δωρεάν* στοίχημα x16! ΕΓΓΡΑΦΗ🎁Αποκλειστική καμπάνια που "τρέχει" μέσω Agones.gr (έχει ιδιαίτερη απήχηση). ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ
✨Ένα στοίχημα χωρίς κατάθεση* σε κάθε νέα εγγραφή.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Περισσότερες ειδήσεις
9/1/2026 13:24
Μπράιτον: Βασικός κόντρα στη Γιουνάιτεντ ο Κωστούλας
8/1/2026 17:28
Βαλβέρδε: Αβέβαιο το μέλλον του στην Αθλέτικ Μπιλμπάο
8/1/2026 17:19
Τέλος ο Ντίας από την Κηφισιά, υπογράφει στον Πανιώνιο
Πείτε τη γνώμη σας: