Μπακασέτας: «Ήταν μονόδρομος η νίκη αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί»
Απογοητευμένος ήταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Τάσος Μπακασέτας, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Βικτόρια Πλζεν στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ότι η νίκη ήταν μονόδρομος, ωστόσο σημείωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί.
«Ήταν μονόδρομος η νίκη, είχαμε τις ευκαιρίες, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε με το μέρος μας το πλεονέκτημα της αποβολής, δεν το εκμεταλλευτήκαμε όπως έπρεπε και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε το παιχνίδι», ήταν το σχόλιο του Τάσου Μπακασέτα.
Οι αναγνώστες του Agones.gr επιλέγουν:
🎯Κάθε νέο μέλος εξασφαλίζει την προσφορά* γνωριμίας από τη Stoiximan με 415* Δώρα* χωρίς κατάθεση*;🎁 Αυτή είναι η απόλυτη προσφορά γνωριμίας με πλούσια έπαθλα*!
✨Ενεργοποιήθηκε και μια αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση promo code XMAS1000*.
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Περισσότερες ειδήσεις
12/12/2025 00:49
Μπενίτεθ: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο»
12/12/2025 00:06
Βαθμολογία ΟΥΕΦΑ: Χαμένη ευκαιρία η Ελλάδα
11/12/2025 22:58
Ντεσπόντοφ: «Κάποιοι δεν με ξέρουν καλά»
Πείτε τη γνώμη σας: