ΑΕΚ και Μήτογλου στοχεύουν σε συμβιβασμό
Προσπάθεια να φτάσουν σε ένα… αναίμακτο διαζύγιο καταβάλλουν ΑΕΚ και Γεράσιμος Μήτογλου.Οι δυο πλευρές είχαν προχωρήσει σε εκατέρωθεν προσφυγές τον περασμένο Νοέμβριο, καθώς ο 26χρονος στόπερ αποτελεί ξένο σώμα στη φετινή σεζόν, και ως αποτέλεσμα αυτού, απαιτεί την άμεση λύση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ζητώντας και αποζημίωση για μείωση προσωπικότητας, μιας και δε συμμετέχει ούτε στις προπονήσεις της ομάδας του Νίκολιτς.
Από τη μεριά της η Ένωση επεδίωκε τη λύση του συμβολαίου του παίκτη της αλλά με τους δικούς της όρους, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν οφείλει χρήματα στον αμυντικό της.Στο μεταξύ, η εκδίκαση της υπόθεσης που ήταν να πραγματοποιηθεί σήμερα (8/12) αναβλήθηκε, και όπως έγινε γνωστό, ΑΕΚ και Μήτογλου κινούνται προς συμβιβασμό.
Μπορεί να σας ενδιαφέρουν κι αυτά
🎯Έχετε λάβει την προσφορά* γνωριμίας από τη Stoiximan με 415* Δώρα* χωρίς κατάθεση*;🎁 Υπάρχει και μια απόλυτη προσφορά γνωριμίας με πλούσια έπαθλα*!
🎄Να μην ξεχάσω και το super XMas Offer με 1000+20 Δώρα* Γνωριμίας Εντελώς Δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση*!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
Πείτε τη γνώμη σας: