6
Elabet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OpapOnline
Παίξε νόμιμα
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ

Προϊστορία

24/8/2025 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
22/12/2021 ΠΑΟΚΑΕΛ 3 - 1
1/12/2021 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 1
3/2/2021 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 2
20/1/2021 ΠΑΟΚΑΕΛ 5 - 0
3/1/2021 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 1
11/9/2020 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
15/2/2020 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 2
24/11/2019 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
14/4/2019 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 1
9/12/2018 ΠΑΟΚΑΕΛ 2 - 1
12/2/2018 ΠΑΟΚΑΕΛ 3 - 0
30/9/2017 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 1
2/4/2017 ΠΑΟΚΑΕΛ 2 - 0
1/2/2017 ΑΕΛΠΑΟΚ 0 - 2
26/10/2016 ΠΑΟΚΑΕΛ 2 - 0
3/4/2011 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
5/12/2010 ΑΕΛΠΑΟΚ 1 - 2
28/3/2010 ΑΕΛΠΑΟΚ 2 - 1
5/12/2009 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
31/5/2009 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
13/5/2009 ΑΕΛΠΑΟΚ 0 - 2
14/3/2009 ΑΕΛΠΑΟΚ 0 - 0
23/11/2008 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0
20/4/2008 ΑΕΛΠΑΟΚ 4 - 3
6/1/2008 ΠΑΟΚΑΕΛ 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 169,384 94.4%
X
€ 5,151 2.9%
2
€ 4,870 2.7%
Over
€ 5,814 23.4%
Under
€ 19,066 76.6%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

214 ψήφοι:

Ειδήσεις

7

Σουτ στην εστία

2

7

Σουτ εκτός εστίας

4

69%

Κατοχή μπάλας

31%

1

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

6

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

2

8

Φάουλ

13

15

Εκτελέσεις Φάουλ

9

5

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Toumba Stadium
  • Χωρητικότητα: 28703
  • Θεατές: 22711
Νίκη ψυχολογίας ενόψει Ριέκα ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Νίκη ψυχολογίας ενόψει Ριέκα ψάχνει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν τον πρώτο λόγο αλλά και τη ρεβάνς με τη Ριέκα ταυτόχρονα στο μυαλό τους.

* Ο ΠΑΟΚ «τρέχει» εκτεταμένο αήττητο σερί κόντρα στην ΑΕΛ, που φτάνει τους 17 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους έχει ρεκόρ 13-4-0.

* Η τελευταία επικράτηση της ΑΕΛ συναντάται το 2010, ενώ το τελευταίο «διπλό» των Θεσσαλών ανιχνεύεται το 2006.


Δεν έχει ξεκινήσει και πολύ ελπιδοφόρα στη νέα σεζόν, αφού στα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στην Ευρώπη έχει παρουσιάσει μια ιδιαίτερα προβληματική εικόνα, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε με 1-0 από τη Ριέκα στην Κροατία, στα πλαίσια των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που του μεταδίδει περισσότερη πίεση ενόψει της επερχόμενης ρεβάνς στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη.

Γενικά έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία και το γκολ, αν και αυτό δεν είχε φανεί καθόλου στα φιλικά προετοιμασίας, και στα δύο ματς με τη Βολφσμπέργκερ και το ένα με τη Ριέκα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε 90λεπτο, ενώ αδυναμίες παρουσιάζονται και στα μετόπισθεν, με τον πορτιέρο Παβλένκα να έχει γλιτώσει την ομάδα του από πολλούς κινδύνους, ιδίως στα παιχνίδια με τους Αυστριακούς.

Η νίκη πάντως στην πρεμιέρα με την ΑΕΛ θεωρείται απαραίτητη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού το ζητούμενο είναι η ηρεμία στο «στρατόπεδο» ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης με τους Κροάτες. Όλα αυτά στον απόηχο των εξελίξεων που έφεραν μεγάλες ταραχές στο εσωτερικό του συλλόγου εν μέσω καλοκαιριού, εξαιτίας της εμπλοκής Μυστακίδη στο γηπεδικό ζήτημα και την κόντρα που ακολούθησε με τον Ερασιτέχνη, με το ιστορικό deal με τον Ζαφείρη από την άλλη να αλλάζει προς το καλύτερο το «ψυχροπολεμικό» κλίμα. Όσον αφορά το στοιχηματικό σκέλος, ο ΠΑΟΚ μετρά 3/3 Under και No Goal μέχρι τώρα.

Αγωνιστικά Νέα: Μοναδική απουσία αυτή του εξτρέμ Σορετίρε, καθώς Πέλκας και Τάισον κατάφεραν να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν και να τεθούν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.
Διήνυσε μία ασύλληπτη και κυρίως αήττητη πορεία στην περσινή σεζόν, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο την «ξεκόλλησε» από τη 2η κατηγορία, με τους «βυσσινί» να επιστρέφουν μετά από πέντε χρόνια στα «σαλόνια», στα οποία φιλοδοξούν ασφαλώς να καθιερωθούν όπως παλιά.

Παρ’ όλα αυτά, ο «αρχιτέκτονας» αυτού του επιτεύγματος, Αλέκος Βοσνιάδης, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ, μιας και αποφασίστηκε στις αρχές του καλοκαιριού η λύση συνεργασίας, με το «βάρος» πλέον να πέφτει στον Γιώργο Πετράκη, γιο του τεχνικού του Παναιτωλικού, ο οποίος τα περισσότερα χρόνια της προπονητικής του καριέρας τα έχει περάσει στην Κύπρο.

Στα μεταγραφικά, όπως προβλεπόταν, έχουν γίνει μπόλικες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του συλλόγου, με τους Θεσσαλούς να αποκτούν μεταξύ άλλων τους γνώριμους Στάικο, Χατζηστραβό και Δεληγιαννίδη από τον Πανσερραϊκό, τον Σουρλή από τη Λαμία, τον Γιούση από την Καρμιώτισσα και τον Παντελάκη από τον Παναιτωλικό, ενώ ξεχωρίζουν και οι προσθήκες των χαφ Ατανάσοφ (Κρακοβία) και Πέρες (δανεικός από Λανούς, έπαιξε πέρσι στον Παναιτωλικό), των επιθετικών Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερετς), Γκαράτε (Ουρακάν) και Σαγάλ (Απόλλων Λεμεσού) και του στόπερ Φεριγκρά (Πάσος Φερέιρα). Τελευταία αποκτήθηκε και ο πορτιέρο Αναγνωστόπουλος που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Από την άλλη, παρελθόν αποτελούν μεταξύ άλλων οι Παπαγεωργίου, Βαφέας, Στίνα, Οικονόμου, Φατάι και Μπαριέντος.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν οι τραυματίες στόπερ Ηλιάδης και Φεριγκρά, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς κίπερ Αναγνωστόπουλος και ο εξτρέμ Φαϊζάλ. Απόντες θα είναι και οι χαφ Παναγιωτίδης και Δούμτσης και οι επιθετικοί Τριμμάτης, Κρητικός, Μωραΐτης και Μουτίνιο που δεν υπολογίζονται.

Βασίλης Γούσιος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η νίκη θεωρείται μονόδρομος σήμερα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της κρίσιμης ρεβάνς με τη Ριέκα στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η «μουρμούρα» που θα δημιουργηθεί θα κάνει κακό στην ομάδα. Όχι και η πιο εύκολη πρεμιέρα πάντως για τους Θεσσαλονικείς, με την ΑΕΛ να καλείται να δείξει πράγματα στην επιστροφή της στα «σαλόνια», και σίγουρα το γεγονός ότι οι «ασπρόμαυροι» σκέφτονται τον ευρωπαϊκό επαναληπτικό την ευνοεί. Όπως και να 'χει δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ και θα καταλήξουμε στα 2-3 τέρματα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας ΑΕΛ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.18 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  3 ΠΑΟΚ 3 9 3 0 0 4:1
  11 ΑΕΛ 3 2 0 2 1 3:4
Εμφάνιση όλων
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0: Ζορίστηκαν αλλά έκαναν πρεμιέρα με το «δεξί» οι «ασπρόμαυροι» (video)

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0: Ζορίστηκαν αλλά έκαναν πρεμιέρα με το «δεξί» οι «ασπρόμαυροι» (video)

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
24/8/2025 22:58
Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υπέταξε την αξιόμαχη ΑΕΛ με 1-0 στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, πηγαίνοντας με καλή ψυχολογία στη ρεβάνς με τη Ριέκα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν μεν ανώτερη στο μεγαλύτερο σκέλος της αναμέτρησης, ωστόσο ζοριζόταν πολύ στην τελική προσπάθεια, με τον Ντεσπόντοφ να δίνει εν τέλει τη λύση στο 47ο λεπτό, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ του αγώνα.Όσον αφορά την εξέλιξη του ματς, οι «ασπρόμαυροι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο 5λεπτο, με τον Ζίβκοβιτς να μην μπορεί να νικήσει τον Μελίσσα από πλεονεκτικότατη θέση, ενώ μερικά δευτερόλεπτα μετά, η ΑΕΛ απάντησε με διαγώνιο σουτ του Μούργου, το οποίο δεν δυσκολεύτηκε να αποκρούσει ο Παβλένκα.

Οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να πιέζουν για να προηγηθούν στο σκορ, με την ανασταλτική λειτουργία των Θεσσαλών ωστόσο να τους δυσκολεύει το έργο, ενώ ο Οζντόεφ στο 16’ δοκίμασε την τύχη του από απόσταση, με τον Μελίσσα να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 23’ ο Ζίβκοβιτς ήταν και πάλι μοιραίος, όταν μετά από σουτ του Κωνσταντέλια αστόχησε από θέση βολής, και αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη στιγμή του πρώτου μέρους, το οποίο βρήκε τις δυο ομάδες «άσφαιρες».

Στην επανάληψη ωστόσο, η είσοδος του Ντεσπόντοφ στο παιχνίδι ήταν κομβική, με τον Βούλγαρο να σκοράρει πριν καν συμπληρωθούν δύο λεπτά στο δεύτερο μέρος, παίρνοντας την ασίστ από τον Ζίβκοβιτς.

Το τέρμα αυτό έδωσε πνοή στον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια, και στο 68’ ο Μεϊτέ λίγο έλειψε να βρει δίχτυα με σουτ από απόσταση, ενώ στο 74’ ο Γιακουμάκης δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ στο ντεμπούτο του με τους «ασπρόμαυρους», σπαταλώντας διπλή ευκαιρία.

Ένα λεπτό μετά ο Μούργος πήγε να κάνει τη «ζημιά» στους γηπεδούχους ανησυχώντας τον Παβλένκα με επικίνδυνο σουτ που έφυγε λίγο έξω, ενώ στο 78ο λεπτό ο Τάισον έφτασε κοντά στο να τελειώσει οριστικά το ματς, αλλά ο Μελίσσας τού είπε «όχι» με μια σπουδαία επέμβαση, με τον έμπειρο πορτιέρο να αποκρούει στο 86’ και το φαλτσαριστό πλασέ του Καμαρά.

Αυτή ήταν και η τελευταία σπουδαία στιγμή στην αναμέτρηση, με τον ΠΑΟΚ να κρατά εν τέλει το 1-0 έως το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Παβλένκα, Σάστρε, Λόβρεν, Μιχαηλίδης, Τέιλορ, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77' Καμαρά), Ζίβκοβιτς (77' Τάισον), Κωνσταντέλιας (85' Ιβανούσετς), Χατσίδης (46' Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (68' Γιακουμάκης)

ΑΕΛ Novibet (Πετράκης): Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Τσάκλα, Παντελάκης, Κοσονού (22' Κοβάτσεβιτς), Ατανάσοφ (80' Σουρλής), Στάικος (73' Πασάς), Γιούσης, Πέρες, Μούργος (80' Χατζηστραβός), Τούπτα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο manosmushroom με το υψηλότερο yield +6.50% έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο MUSTANG23, με το υψηλότερο yield +31.37% στο [ΕΛΛΑΔΑ: Σούπερ Λιγκ 1] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

kemerios2 22/8/2025 20:58

1X

Per-Cis 23/8/2025 20:00

Διπλό και φεύγει λουτσεσκου

Indianos 23/8/2025 23:29

Γκολ γκολ κ δώρο 9 φέτες σαλάμι αερος

[+]  alvanos007 24/8/2025 02:52
Sot 24/8/2025 09:47

2-3 γκολ πιθανά σκορ 2-0 η 2-1

Bmw 24/8/2025 09:53

Διπλό

slayer 24/8/2025 10:44

1 και gg . παοκ δεν το χανει , το παραρτημα θελει τα ρουβλια οποτε ευκολος τριπλασιασμος

[+]  STAMOUEL-PAOK 24/8/2025 11:18
Stamatis007 24/8/2025 12:08

Χ ημίχρονο 1 τελικό

Xristos1991 24/8/2025 13:53

Καρφί Χ στο 5.75 σούπερ αποδόσει και πολύ πιθανό ακόμα δεν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για Νίκι

Surebet 24/8/2025 15:42

Θα ρισκάρω στο 0-1 γκολ

Mariostakt98 24/8/2025 16:51

2 3 γκολ

Mariostakt98 24/8/2025 17:03

Παίζει και κάνα χ

billmaz 24/8/2025 17:43

Πρώτη γκολ η Λάρισα !

OnPoint 24/8/2025 18:22

Ημίχρονο 1 (1.60)

Loris 24/8/2025 18:55

Η αλήθεια είναι οτι η άμυνα τού ΠΑΟΚ ειχε θέματα και ο Λούτσε προσπαθεί να το διορθώσι και καλά κάνει . Ο Κωσταντέλιας λογω της αμυντικής διορθωσης φαινεται λιγοτερο αλλα ειναι ευκαιρια να μαθει και να γινει καλυτερος . Ασσος και ενα σκορακι 3-0 ειναι μεσα στο σκεπτικο

PrnSakis 24/8/2025 19:21

2-1 μαγκες

mt1963 24/8/2025 20:08

GG Χ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1

STAMOUEL-PAOK 24/8/2025 23:07

Σε γενικές γραμμές έδειξε η Λάρισα ότι δεν θα κινδυνεύσει γιατί αν παίξει με τις ομάδες που είναι στα μέτρα της μπορεί να τις κερδίσει. Τώρα ο ΠΑΟΚ ήταν καλός με τα θέματα που έχει πίσω να είναι το καίριο θέμα του, επίσης ο Γιακουμάκης στα σχεδόν 20 λεπτά που έπαιξε ήταν καλός δεν τον περίμενα τόσο έτοιμο. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι πρεμιέρας που πάντα είναι δύσκολο. Παράδειγμα ο ΟΣΦΠ είδατε παραλίγο να την πατήσει και είναι μακράν σέ όλα η καλύτερη ομάδα.

Οκ πήραμε τους 3 βαθμούς και πάμε για την Ριέκα.

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές

Elabet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
NetBet
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
N1Casino
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OpapOnline
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ