1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

OpapOnline

Παίξε νόμιμα
21+

Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα

21/12/2021 19:30
Κωδ ΟΠΑΠ: 616
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1239 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα στις 25/9/2024

Προϊστορία

25/9/2024 ΟυντινέζεΣαλερνιτάνα 3 - 1
2/3/2024 ΟυντινέζεΣαλερνιτάνα 1 - 1
28/8/2023 ΣαλερνιτάναΟυντινέζε 1 - 1
27/5/2023 ΣαλερνιτάναΟυντινέζε 3 - 2
20/8/2022 ΟυντινέζεΣαλερνιτάνα 0 - 0
22/5/2022 ΣαλερνιτάναΟυντινέζε 0 - 4
20/4/2022 ΟυντινέζεΣαλερνιτάνα 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 63,257 64.1%
X
€ 31,768 32.2%
2
€ 3,675 3.7%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 19:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

78 ψήφοι:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Friuli
  • Φυσικός χλοοτάπητας
  • Χωρητικότητα: 25144
0'
Περιγραφή

Η σέντρα έχει αργήσει να γίνει.

0'
Περιγραφή

Καλησπέρα σας από το Dacia Arena - Stadio Friuli, το παιχνίδι θα ξεκινήσει σε περίπου 5 λεπτά

Σε φόρμα η Ουντινέζε

Σε φόρμα η Ουντινέζε

Η Ουντινέζε υποδέχεται τη Σαλερνιτάνα για την 19η αγωνιστική της Σέριε Α’. Από εντυπωσιακή νίκη προέρχονται οι γηπεδούχοι, από ακόμη μία ήττα οι φιλοξενούμενοι.

* Η αναμέτρηση αναβλήθηκε καθώς η Σαλερνιτάνα δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στο Ούντινε μετά από κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν στην αποστολή της.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Ήταν εντυπωσιακή στην έδρα της Κάλιαρι το Σάββατο και πήρε μία εντυπωσιακή νίκη με 4-0. Άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μακενγκό στο 4’, ο Σιλβέστρι με μία εντυπωσιακή απόκρουση την κράτησε όρθια στη συνέχεια και ο Ντεουλοφέου με μία ωραία εκτέλεση φάουλ στο 45’ της «έδωσε» αέρα δύο τερμάτων. Μπήκε δυνατά και στην επανάληψη και ο Μολίνα με ένα εξαιρετικό σουτ στο 50’ έκανε το 3-0 και στην ουσία «κλείδωσε» τη νίκη της. Στο 66’ μάλιστα απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά και πέντε λεπτά μετά ο Ντεουλοφέου με άλλο ένα όμορφο γκολ στο παιχνίδι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, το πλάνο του κόουτς Τσιόφι «βγήκε» στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να μην είχε την κατοχή αλλά ήταν αποτελεσματική και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Απέκτησε διαφορά 10 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες στο τέλος. Η απομάκρυνση του Γκότι φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά καθώς είναι αήττητη για 2 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και πήρε και την πρόκριση στο Κύπελλο.

«Αυτή είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε. Αν δεχόμαστε γκολ δεν είναι το τέλος του κόσμου και αν το πετυχαίνουμε δεν χρειάζεται να είμαστε υπερβολικά ενθουσιασμένοι. Αυτή είναι η σκέψη μου και αυτό προσπαθώ να περάσω στους παίτκες», τόνισε ο κόουτς Τσιόφι.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μέσος Περέιρα (13/2) και ο μπακ Λάρσεν (11/0). Επιστρέφει ο φορ Σαξές (8/1).

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ

Το έργο της απέναντι στην Ίντερ ήταν ούτως ή άλλως δύσκολο, δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και γνώρισε μία βαριά ήττα με 5-0. Μόλις στο 11’ έμεινε πίσω στο σκορ, είχε μία καλή στιγμή για να ισοφαρίσει αλλά στο 33’ δέχτηκε και δεύτερο τέρμα. Προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς όμως κάποιο πλάνο, άφησε αρκετά κενά στην άμυνα της και η Ίντερ την «τιμώρησε». Στην επανάληψη δέχτηκε τρία γκολ, μπορούσε να πετύχει ένα αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Αφελής παρουσιάστηκε, το σκορ θα μπορούσε να πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Συμπλήρωσε αισίως 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-7) και είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα στη Σέριε Α’. Δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση με 8 βαθμούς και τέρματα 11-42 και με την εικόνα της δεν φαίνεται ικανή να ανατρέψει την κατάσταση. Ακόμα μάλιστα δεν έχει καταφέρει να βρει λύση για την αλλαγή στην ιδιοκτησία της, λογικά θα πάρει παράταση η προθεσμία για την έυρεση νέου ιδιοκτήτη η οποία λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

Προέκυψε πρόβλημα για την αποστολή της καθώς βρέθηκε θετικό κρούσμα στις τάξεις της και δεν της επιτράπηκε να ταξιδέψει από το Σαλέρνο. Αν όλα τα τεστ βγουν αρνητικά τότε θα φτάσει στο Ούντινε το πρωί της Τρίτης.

«Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, αντιμετωπίζουμε ομάδες υψηλότερου επιπέδου και οι καταστάσεις δεν μας βοηθάνε. Καταλαβαίνω τον θυμό που υπάρχει και ελπίζω να βρεθεί σύντομα λύση για την αλλαγή της ιδιοκτησίας. Έτσι όπως γίνονται τα πράγματα είναι δύσκολο να μιλάμε για ποδόσφαιρο», τόνισε ο κόουτς Κολαντουόνο.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο μπακ Ρουτζέρι (3/0), οι μέσοι Στράντμπεργκ (10/0), Κουλιμπαλί Μ (8/2) και Καπέτσι (4/0).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουντινέζε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η ψυχολογία της ανεβαίνει και ξέρει πως απέναντι στη Σαλερνιτάνα έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Οι φιλοξενούμενοι φαίνονται σαν να αποδέχονται τη μοίρα τους και τα εξωαγωνιστικά για την ώρα έχουν μεγαλύτερη σημασία. Ο άσος βρίσκεται πολύ χαμηλά και είναι λογικό, θα πάμε με το No Goal.

FACTS

  • Η ομάδα Σαλερνιτάνα έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.25 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουντινέζε νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σαλερνιτάνα έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Σέριε Α.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ουντινέζε έφερε ισοπαλία στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Σέριε Α.
    Σημείο: X με απόδοση 4.50 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ουντινέζε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.58 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε Α
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
  12 Ουντινέζε 38 47 11 14 13 61:58
  17 Σαλερνιτάνα 38 31 7 10 21 33:78
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Dimitrakis58, με το υψηλότερο yield +5.23% στο [ΙΤΑΛΙΑ: Σέριε Α] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες