Μπορούν το διπλό οι Πίστονς
ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Ουίζαρντς με 129-126, σημειώνοντας έτσι την 8η ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια. Πλέον έχουν ρεκόρ 9-13 και βρίσκονται στην 11η θέση της Ανατολής. Οι Μπακς μπήκαν καλά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν στο ημίχρονο με διαφορά 8 πόντων. Στην τρίτη περίοδο δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, ενώ στην τέταρτη, με το σκορ στο 111-108, είδαν τον Κέβιν Πόρτερ Τζ. να αποχωρεί τραυματίας και να μην επιστρέφει, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη. Στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα, το λάθος του Τέρνερ με το σκορ στο 123-127 αποδείχθηκε μοιραίο. Κορυφαίος ήταν ο Κέβιν Πόρτερ Τζ., που ολοκλήρωσε το ματς με 30π., 4ριμπ. και 5ασ. έχοντας +13 στο plus/minus. Καλή εμφάνιση είχε και ο Αντετοκούνμπο, που είχε 26π., 7ριμπ. και 6ασ. Αντίθετα, απογοητευτικός ήταν ο Τέρνερ, που έμεινε στους 9π. με 3/10 συνολικά σουτ.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος για το επόμενο ματς παραμένει ο γκαρντ Κέβιν Πόρτερ Τζ., ενώ εκτός μένει σταθερά ο φόργουορντ Πρινς.
ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Πίστονς, οι οποίοι επικράτησαν των Χοκς με 98-99. Έτσι έφτασαν στο 17-4 και συνεχίζουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στην Ανατολή. Οι Πίστονς δυσκολεύτηκαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χρειάστηκαν το εξαιρετικό καλάθι του Κάνιγχαμ στο 95-97 για να πάρουν τη νίκη. Από την αναμέτρηση ξεχώρισε ο Κάνιγχαμ, που ήταν καθοριστικός και στις δύο πλευρές του παρκέ με 18π., 8ριμπ., 8ασ., 6κλεψ. και 3μπλοκ. Ο Ντουρέν κατέγραψε Double-Double με 21π. και 11ριμπ., ενώ θετικός ήταν και ο Χόλαντ που είχε 17π. και 6ριμπ. σε 17 λεπτά συμμετοχής.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος παραμένει ο γκαρντ Ρόμπινσον.
Χρήστος Μπίτσιος
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Οι Πίστονς είναι σε πολύ καλή αγωνιστική περίοδο, ενώ οι Μπακς σε τραγική. Θεωρώ ότι οι Πίστονς, αν και θα ζοριστούν, μπορούν να φύγουν με το διπλό απ’ το Μιλγουόκι.