Μπορούν το διπλό οι Πίστονς
ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
Επιστροφή στις νίκες για τους Σέλτικς που νίκησαν τους Μάτζικ με 138-129. Έτσι μετράνε ρεκόρ 9-8 και είναι στη 10η θέση της Ανατολής. Οι Σέλτικς μπήκαν συγκεντρωμένα, έβαλαν τεράστια ενέργεια ιδίως στο αμυντικό κομμάτι και έτσι βρέθηκαν μπροστά στο ημίχρονο με διαφορά 23 πόντων. Η υπερβολική χαλάρωση χωρίς λόγο στην τέταρτη περίοδο δεν είχε κάποιο αντίκτυπο εν τέλει. Ο Τζέιλεν Μπράουν συνέχισε τις υψηλές πτήσεις καθώς τελείωσε το ματς με 35π., 4ριμπ. και 8ασ. Θετικός ήταν ο Πρίτσαρντ που είχε 19π. και 8ασ. Τέλος καλός ήταν και ο Γουάιτ που είχε 16π., 7ριμπ., 5ασ., 3κλεψ. και 2μπλοκ.
Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι ο σέντερ Κουετά και ο φόργουρντ Τέιτουμ.
ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ
Οι Πίστονς συνέχιζαν να εντυπωσιάζουν καθώς έφτασαν τις 13 συνεχόμενες νίκες. Έτσι, με ρεκόρ 15-2 απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής στην Ανατολή. Η τελευταία νίκη ήρθε απέναντι στους Πέισερς με 117-122. Οι Πίστονς βρέθηκαν μπροστά στο ημίχρονο με 71-56. Αυτή η διαφορά εξανεμίστηκε στη συνέχεια. Στα 24 τελευταία δευτερόλεπτα το καλάθι του Κάνινγκχαμ με το σκορ στο 117-115 τους χάρισε στην ουσία τη νίκη. Ξεχώρισε ο Κάνινγκχαμ που τελείωσε το ματς με 24π., 11ριμπ. και 6ασ. Ο Ντούρεν κατέγραψε ένα ακόμη Double-Double με 17π. και 11ριμπ. Τέλος, καλός ήταν και ο ΛεΒερτ που σκόραρε 19π.σε 22 λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο.
Αγωνιστικά Νέα: Καμία απουσία δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.
Χρήστος Μπίτσιος
Αθλητικογράφος
Εκτίμηση
Οι Πίστονς δείχνουν ασταμάτητοι και με την επιστροφή του Άιβι και του Τομπάιας Χάρις έχουν αρκετή ποιότητα και βάθος. Θεωρώ ότι, παρόλο που θα ζοριστούν, στο τέλος θα φτάσουν στο πολύτιμο διπλό.