Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα τεσσάρα για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Νέα τεσσάρα για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 21:18
Λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα κόντρα στη Ζίμπρου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με το ίδιο σκορ (4-0) τον Πλατανιά στα Περιβόλια και πήρε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Καλλονή. Αποβλήθηκε στο 80' ο Τετέ για τους γηπεδούχους.

Την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ πήρε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον Πλατανιά στα Περιβόλια και έφτασε τους 4 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές.

Αθανασιάδης (39'), Σαλπιγγίδης (52'), Μακ (82') και Σκόνδρας (89') τα γκολ για την ομάδα του Αναστασιάδη. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες (18’ Κάτσε – 86’ Τόρες), με δέκα παίκτες από το 80’ ο Πλατανιάς λόγω αποβολής του Τετέ

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, με τον Πλατανιά να προσπαθούσε να απειλήσει με μακρινά σουτ του Γουνδουλάκη (2’) και Αποστολόπουλου (14’), ωστόσο η πρώτη μεγάλη στιγμή άνηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε δοκάρι στο 18’ με σουτ του Κάτσε.

Ένα λεπτό μετά ο Σαλπιγγίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία καθώς δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο αυτό το κατάφερε ο Αθανασιάδης, ο οποίος με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ στο 39ο λεπτό.

Ο Ζαραδούκας προσπάθησε να απαντήσει με σουτ στο 44’, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με τον Σαλπιγγίδη να «γράφει» στο 2-0 στο 52’ μετά από ασίστ του Σκόνδρα.

O Πλατανιάς δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 80’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τετέ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε άμεσα ο ΠΑΟΚ με τον Μακ να δίνει στο 82’ προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 86’ με σουτ του Τόρες, ωστόσο στο 89’ μετά από μπαλιά του Μακ, ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος πήρε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.