Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γκέλαρε η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 19:58
Δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για την Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Λέστερ και έφτασε τους 5 βαθμούς σε 3 παιχνίδια. Άνοιξε το σκορ στο 20’ ο Σάντες, ισοφάρισε στο 22’ ο Ουγιόα.

Μετά την ισοπαλία (2-2) στην έδρα της Έβερτον, η Άρσεναλ γνώρισε νέα βαθμολογική απώλεια, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της νεοφώτιστης Λέστερ (1-1), φτάνοντας μόλις τους 5 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές.

Οι «κανονιέρηδες» πήραν προβάδισμα στο 20ο λεπτό με το πρώτο τέρμα του Αλέξις Σάντσες στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Ουγιόα ισοφάρισε σε 1-1 για τις «αλεπούδες».

Η Άρσεναλ είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο τέρμα με εξαίρεση μια φάση του Σανόγκο στην επανάληψη.

Αντίθετα η Λέστερ ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, με τον Ουγιόα να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση στο 52’, ενώ στο 83’ ο Σέζνι είπε «όχι» σε σουτ του Βάρντι, κρατώντας το 1-1 μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.