Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/8/2014 23:30
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός ο οποίος κέρδισε με 3-1 τη Νίκη Βόλου στο «Καραϊσκάκη» χάρη σε τέρματα των Κασάμι (11’), Διαμαντάκου (28’) και Αφελάι (32’). Μείωσε στο 56΄ο Σκούρτης, μπήκε στο 69' ο Μπενίτες.

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Νίκη Βόλου στο «Καραϊσκάκη» και ξεκίνησε με νίκη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά, απείλησαν δύο φορές με τον Τσόρι και τελικώς στο 11ο λεπτό ο Κασάμι με μακρινό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το 2ο γκολ ήρθε στο 28’, με τον Διαμαντάκο να στέλνει από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κόρνερ του Τσόρι, ενώ στο 32’ ο Αφελάι με ωραία ενέργεια «έγραψε» το 3-0, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη, η Νίκη Βόλου ανέβασε ρυθμό και είχε καλή στιγμή στο 47’ για να μειώσει, με τον Ρομπέρτο να διώχνει δύσκολα την κεφαλιά του Γιαννιτσάνη. Ωστόσο ο Ισπανός δεν κατάφερε να πει «όχι» και στον Σκούρτη, ο οποίος πέρασε με ωραία ατομική ενέργεια τους Αβραάμ και Αμπιντάλ και μείωσε με πλασέ στο 56’ για τους νεοφώτιστους.

Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε το ίδιο ορεξάτος στο δεύτερο μέρος, καθώς με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Ντοσεβί στο 74’, δεν απείλησαν ιδιαίτερα τη Νίκη Βόλου, η οποία στις καθυστερήσεις είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Ίβενς για το 3-2.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αμπιντάλ, Μποτία (46’ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Αφελάι (60’ Γκαζαριάν), Διαμαντάκος (69’ Μπενίτες).

Νίκη Βόλου: Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ιβενς, Μαχλελής, Μέτσε, Λάουξ, Μουζακίτης (46’ Κοτσαρίδης), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης

Με το δεξί ΟΦΗ και Κέρκυρα


Σούπερ Λιγκ: Με το… δεξί ο Ολυμπιακός
Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και ο ΟΦΗ καθώς η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο (αποβλήθηκε στο φινάλε για τον πανηγυρισμό του) κέρδισε με 1-0 τον Παναιτωλικό με ωραίο γκολ του Πετρόπουλου στο 90+1’.

Νίκη και για την Κέρκυρα η οποία κέρδισε με 2-1 τον Πανθρακικό και ξεκίνησε με το δεξί στην επιστροφή της στην Σούπερ Λιγκ.

Ναγιάρ (16’) και Καϊκούτ (27) οι σκόρερ για τους νεοφώτιστους, με τον Ιγκόρ να μειώνει στο 62’ για το τελικό 2-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.