Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλος με… Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός

Ισόπαλος με… Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2014 23:58
Ολυμπιακός και Αθλέτικ Μπιλμπάο έμειναν ισόπαλοι 0-0 σε φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να είχαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ. Τίμησαν τον Βαλβέρδε οι Πειραιώτες.

Χωρίς τέρματα έληξε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν ακόμα μια καλή εμφάνιση σε φιλικό παιχνίδι, καθώς δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ενώ κράτησαν στο μηδέν τη Μπιλμπάο η οποία σε λίγες ημέρες αντιμετωπίζει τη Νάπολι για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ισόπαλος με… Βαλβέρδε ο Ολυμπιακός
Η ομάδα του Μίτσελ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος, δεν ανησύχησε από τη Μπιλμπάο και είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρει, με τον Μανιάτη να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, με τη Μπιλμπάο να είχε την κατοχή και να πίεζε για ένα τέρμα, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ολυμπιακός απείλησε για πρώτη φορά στο 62’ με τον Μανιάτη να στρώνει στον Κολοβό, ωστόσο το σουτ του δεύτερου δεν ανησύχησε τον Ιραϊθόθ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ακόμα δύο φορές με τον Γκαζαριάν, με το 0-0 να μένει τελικά μέχρι το φινάλε.

Αποθεώθηκε πριν την έναρξη του αγώνα και στο τέλος της αναμέτρησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος βραβεύτηκε από τον Ολυμπιακό και ο ίδιος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρια του όταν άκουσε τον κόσμο να τραγουδάει ρυθμικά το όνομα του.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46' Μέγερι), Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουΐ), Παπαδόπουλος (46' Μποτία), Αμπιντάλ (69' Αυλωνίτης), Μαζουακού (67' Βούρος), Μανιάτης (69' Μπουχαλάκης), Σάμαρης (59' Εντινγκά) Ντοσεβί (58' Γκαζαριάν), Φουστέρ (59' Σαβιόλα), Ντομίνγκες (46' Κασάμι), Διαμαντάκος (58' Κολοβός).

Μπιλμπάο: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Μπαλενθιάγα (46' Ακέτσε), Λαπόρτ (46' Σαν Χοσέ), Γουρπέγι (79' Ετσεΐτα), Ουνάι (46' Μπενιάτ), Ρίκο, Ιτουράσπε (63' Μοράν), Αντούριθ (46' Γκιγιέρμο), Μουνιαΐν (46' Σουσαέτα), Ιμπάι (63' Βιγκουέρα).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.