Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό η Γουίγκαν!

Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό η Γουίγκαν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2013 02:53
Ιστορία έγραψε η Γουίγκαν, η οποία επικράτησε της Μίλγουολ με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, και θα διεκδικήσει το πρώτο της μεγάλο τρόπαιο στον μεγάλο τελικό του Γουέμπλει.

Μπορεί να «φλερτάρει» με τον υποβιβασμό τους τη φετινή σεζόν, ωστόσο στο Κύπελλο το… παραμύθι συνεχίζεται για τη Γουίγκαν, καθώς με τα γκολ των Μαλόνι (25’)και ΜακΜάναμαν (78’), ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μίλγουολ και πλέον θα διεκδικήσει το τρόπαιο με τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι/ Τσέλσι.

Μάλιστα οι «λατικς» βρίσκονται πολύ κοντά στην έξοδο τους στην Ευρώπη μέσω του Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη σεζόν, καθώς ακόμα και να μην κερδίσουν στον τελικό, έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο ως φιναλιστ, εφόσον η αντίπαλός της βρεθεί στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι το οποίο είναι αρκετά πιθανό, καθώς Σίτι και Τσέλσι βρίσκονται ήδη στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξύλο στο Γουέμπλει!


Κύπελλο Αγγλίας: Στον τελικό η Γουίγκαν!
Να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν τη λήξη, οπαδοί της Μίλγουολ πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους (!), με την κάμερα του αγώνα να απαθανατίζει σκηνές… απείρου κάλλους στις εξέδρες του «Γουέμπλεϊ», με τον υπόλοιπο κόσμο να αποδοκίμαζε έντονα το συμβάν.

Τελικώς μετά από τρία περίπου λεπτά, άνδρες ασφαλείας έφτασαν στο σημείο και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.