Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πόρτα» σε Ατλέτικο για Νάβας!

«Πόρτα» σε Ατλέτικο για Νάβας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/7/2014 02:52
Πρόταση της Ατλέτικο ύψους 5 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Λέο Μπαπτιστάο ως έμψυχο αντάλλαγμα για την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας απέρριψε σύμφωνα με ισπανικά Μέσα η Λεβάντε.

Οι εμφανίσεις Κέιλορ Νάβας στο Μουντιάλ δεν πέρασαν απαρατήρητες από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες καθώς σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον Κοσταρικανό γκολκίπερ ο οποίος με τις αποκρούσεις του δεν επέτρεψε στην Εθνική μας ομάδα να προκριθεί στους «8» του Μουντιάλ.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «insidespanishfootball.com», η Ατλέτικο κατέθεσε πρόταση ύψους 5 εκατ. ευρώ συν την παραχώρηση του Λέο Μπαπτιστάο ως έμψυχο αντάλλαγμα στη Λεβάντε για την απόκτηση του Νάβας, προσφορά που δεν έγινε αποδεκτή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Λεβάντε δεν θα δεχθεί καμία πρόταση μικρότερη των 10 εκατ. ευρώ, που είναι το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του παίκτη.

Πάντως η κίνηση αυτή της Ατλέτικο δείχνει ότι πολύ δύσκολα ο Τιμπό Κουρτουά θα παραμείνει στους «ροχιμπλάνκος» και τη νέα σεζόν και πως θα επιστρέψει στην Τσέλσι, στην οποία ανήκει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.