Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε ο Τζακερόνι

Παραιτήθηκε ο Τζακερόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2014 00:21
Η Ιαπωνία δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τη φάση των «16», καθώς η Ελλάδα ήταν αυτή που τερμάτισε δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο, με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο Τζακερόνι να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «σαμουράι».

Παρά τους υψηλούς στόχους, η Ιαπωνία αποχαιρέτησε νωρίς τη Βραζιλία και το Μουντιάλ, καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει την Κολομβία και να πάρει την πρόκριση εις βάρος της Ελλάδας και μια ημέρα μετά, ο Αλμέρτο Τζακερόνι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος το 2011 οδήγησε την Ιαπωνία στο Κύπελλο Ασίας, ανέλαβε την ευθύνη για την αποτυχία της ομάδας, δηλώνοντας περήφανος για τους παίκτες του:

«Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε για μένα. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο στόχο της πρόκρισης και φυσικά ως προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και τη διάθεση που έδειξαν. Πιστεύω πως είναι ώρα να συνεχίσει κάποιος άλλος προπονητής το έργο μου», δήλωσε ο Τζακερόνι.

Να σημειωθεί πως και ο προπονητής της Ακτής Ελεφαντοστού, Σαμπρί Λαμουσί αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Ελλάδα!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.