Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάμπαρντ: «Λάθος της Τσέλσι η πώληση του Στάριτζ»

Λάμπαρντ: «Λάθος της Τσέλσι η πώληση του Στάριτζ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/6/2014 17:58
Ο Φρανκ Λάμπαρντ χαρακτήρισε λανθασμένη την επιλογή της Τσέλσι να πουλήσει τον Ντανιέλ Στάριτζ στην Λίβερπουλ, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Άγγλου επιθετικού των «κόκκινων».

Με 21 γκολ και 9 ασίστ σε 29 παιχνίδια με τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, ο Ντάνιελ Στάριτζ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν και πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Αγγλίας για το Μουντιάλ.

Μάλιστα σε δηλώσεις του ο Φρανκ Λάμπαρντ έπλεξε το εγκώμιο του συμπαίκτη του στην Εθνική, ενώ χαρακτήρισε λάθος της Τσέλσι να τον πουλήσει τον Ιανουάριο του 2013 στη Λίβερπουλ για το ποσό των 12 εκατ. λιρών:

«Σίγουρα δεν ήταν μια καλή συμφωνία για την Τσέλσι. Γι’ αυτόν πάντως ήταν μια εξαιρετική επιλογή καθώς έχει βελτιωθεί σημαντικά. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν διότι στην Τσέλσι ήταν απογοητευμένος. Ήθελε να παίζει περισσότερο και στη θέση που αγωνίζονταν δεν ήταν ευχαριστημένος.

Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι πολύ δύσκολο να μαρκάρεις. Στην Τσέλσι πάλευε για να βρεθεί στα βασικά πλάνα, όμως στη Λίβερπουλ είναι πιο άνετος. Είναι φανερό ότι ο Μπρένταν Ρότζερς τον εμπιστεύεται και απ’ όταν άρχισε να σκοράρει, δεν έχει σταματήσει…
», δήλωσε ο Λάμπαρντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.