Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αυτοκτόνησε» η Κολομβία, τραυματίστηκε ο Μεχία (video)

«Αυτοκτόνησε» η Κολομβία, τραυματίστηκε ο Μεχία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2014 02:28
Η Κολομβία παίζοντας χωρίς τον Ρανταμέλ Φαλκάο ήρθε ισόπαλη 2-2 σε φιλικό με τη Σενεγάλη, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο! Τραυματίστηκε ο Μεχία

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό χωρίς τον Ρανταμέλ Φαλκάο, η Κολομβία δεν κατάφερε να κερδίσει, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Σενεγάλη σε παιχνίδι που διεξήχθη στο Μπουένος Άιρες.

Η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Γκουτιέρεζ να ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό, ενώ στο 45’ ο Μπάκα με ωραία ενέργεια έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Πέκερμαν.

«Αυτοκτόνησε» η Κολομβία, τραυματίστηκε ο Μεχία (video)
Ωστόσο στην επανάληψη, η Σενεγάλη κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα μέσα σε πέντε λεπτά αρχικά με τον Κονατέ στο 47' (ευθύνη ο γκολκίπερ) και στο 52' με δυνατό σουτ του Εντόι και ενδεχόμενος θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει την ανατροπή εάν δεν έμενε με δέκα παίκτες στο 67’ λόγω αποβολής του Σεκ.

Το τελικό 2-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλεξάντερ Μεχία αποχώρησε τραυματίας στο 73ο λεπτό και μένει να δούμε αν το πρόβλημα θα είναι τόσο σοβαρό ώστε να μην του επιτρέψει να ταξιδέψει στη Βραζιλία.

Η σύνθεση της Κολομβίας: Μοντραγκόν, Γέπες (46’ Ζαπάτα), Αρμέρο, Βαλντές (66’ Μπαλάντα), Αγκιλάρ, Ζουνίγκα (46’ Αρίας), Σάντσες (46’ Μεχία), Κιντέρο, Γκουτιέρεζ (46’ Ράμος), Ιμπάρμπο, Μπάκα (66’ Τζάκσον Μαρτίνεζ)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.