Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαβορί για την Εθνική ο Ρανιέρι

Φαβορί για την Εθνική ο Ρανιέρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2014 16:55
Συνάντηση με τον Κλαούντιο Ρανιέρι είχε στη Ρώμη ο Γιώργος Σαρρής ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο πολύπειρος Ιταλός κόουτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας. Ζήτησε διορία για να απαντήσει ο πρώην τεχνικός της Μονακό.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της ΕΠΟ για να βρει τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Γιώργο Σαρρή να ήρθε σε επαφή με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στη Ρώμη, προκειμένου να του προτείνει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον πρώην τεχνικό της Μονακό, η οποία κυμαίνεται στα 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους πρόκρισης στα τελικά του Euro 2016.

Τα χρήματα είναι αρκετά μακριά από τα 2,5 εκ. ευρώ που λάμβανε ο Ιταλός τεχνικός στη Μονακό, ωστόσο ο ίδιος είπε πως το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, ζητώντας παράλληλα διορία λίγων ημερών για να απαντήσει.

Μάλιστα ο Σαρρής κατά την αναχώρηση της «γαλανόλευκης» για τη Λισσαβόνα, ξεκαθάρισε πως ο Ιταλός τεχνικός είναι το πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας μετά το Μουντιάλ, τονίζοντας ωστόσο πως υπάρχουν μερικές δυσκολίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.