Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν ξέρει ποιους να… «κόψει» ο Λεβ!

Δεν ξέρει ποιους να… «κόψει» ο Λεβ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2014 18:57
Αναποφάσιστος όσον αφορά την τελική αποστολή της Γερμανίας για το Μουντιάλ παραμένει ο Γιοακίμ Λεβ ο οποίος βλέπει όλους τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην προετοιμασία των «πάντσερ».

Αυτά είναι προβλήματα… Ο Γιοακίμ Λεβ με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου εμφανίστηκε αναποφάσιστος για τους παίκτες που θα «κόψει» από την προεπιλογή της Εθνικής Γερμανίας, καθώς όλοι και κυρίως οι νεαροί παίκτες, του έχουν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις προπονήσεις της ομάδας:

«Τα νέα παιδιά, όπως οι Ντουρμ και Φόλαντ έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Κράμερ έχει επίσης ελπίδες. Βελτιωμένος είναι και ο Σούρλε ο οποίος τα πήγε καλά στην Αγγλία (σ.σ με την Τσέλσι) και είμαι πολύ χαρούμενος με τις επιδώσεις του στις προπονήσεις. Από την άλλη, ο Κροος δείχνει πιο ώριμος και ο ρόλος του δεν θα είναι ο ίδιος με αυτόν στο Γιουρό του 2012. Θα παίξει πολύτιμο ρόλο».

Για τους τραυματισμούς των Λαμ, Σβάινστάιγκερ και Νόιερ: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Δεν ανησυχώ, θα είναι έτοιμοι για το Μουντιάλ. Περιμένω να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις επόμενες ημέρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.