Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Ρότζερς!

Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Ρότζερς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2014 17:12
Νέο πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ υπέγραψε τη Δευτέρα ο Μπρένταν Ρότζερς ο οποίος δήλωσε πως νιώθει προνομιούχος για το γεγονός ότι θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο «τιμόνι» των «κόκκινων».

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπρένταν Ρότζερς ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, με τον Β. Ιρλανδό τεχνικό να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστή η χρονική διάρκεια του.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Ρότζερς έκπνεε το καλοκαίρι του 2015 και η διοίκηση των «κόκκινων» φρόντισε να επιβραβεύσει τον 41χρονο προπονητή με νέο συμβόλαιο για την πολύ καλή χρονιά της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ η οποία επέστρεψε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2009 ενώ έφτασε μια «ανάσα» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Νιώθω προνομιούχος που θα συνεχίσω τη δουλειά μου στη Λίβερπουλ, πάνω στις βάσεις που έχουμε χτίσει εδώ και δύο σεζόν. Τώρα πια προχωράμε στην επόμενη φάση, που πιστεύω θα είναι δημιουργική, γεμάτη προκλήσεις και ελπίζω να ανταμείψει τις προσπάθειές μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το τιμ μου που ήταν εξαιρετικοί απ’ την πρώτη μέρα που ήρθα σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Είμαι εξίσου ευγνώμων στους ιδιοκτήτες του συλλόγου που στηρίζουν το όραμα που έχω για το μέλλον. Τέλος πρέπει να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους οπαδούς. Είναι τιμή μου να βρίσκονται στον πάγκο αυτής της ομάδας και τους ευχαριστώ για τη συνεχή υποστήριξη με κοινό στόχο να επαναφέρουμε τη Λίβερπουλ στις επιτυχίες
» δήλωσε ο Ρότζερς ο οποίος ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τεχνικός της φετινής σεζόν στην Αγγλία από τους συναδέλφους του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.