Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επιστρέφει στ' αστέρια ο Παναθηναικός!

Επιστρέφει στ' αστέρια ο Παναθηναικός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2014 22:04
Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο (Κλωναρίδης 33’ - Ναπολεόνι 85’) και σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα, εξασφάλισε την πρώτη θέση των πλει-οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Μετά την επιστροφή του στους τίτλους με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός θα κουνήσει και «σεντόνι»! Οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τον Ατρόμητο στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρώτη θέση των πλει-οφ μια αγωνιστική πριν το φινάλε του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά το ματς και είχε μεγάλη στιγμή στο 5’ για να ανοίξει το σκορ, με τον Καραμάνο να αστοχεί σε κενή εστία! Ο Παναθηναϊκός απάντησε στο 18’ με τον Καρέλη να σημαδεύει το δοκάρι, ωστόσο στο 33' ο Κλωναρίδης με ωραίο πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι «πράσινοι» απειλήθηκαν ξανά στις αρχές του δεύτερου μέρους από τον Ατρόμητο, με τον Ναπολεόνι να αστοχεί στο 53’ από το ύψος του πέναλτι, και αφού η ομάδα του Αναστασίου δεν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη στην ευκαιρία του Ατζαγκούν στο 67’ (τετ-α-τετ με Σηφάκη), δέχθηκε τελικώς την ισοφάριση.

Ο Ατρόμητος πίεσε στα τελευταία λεπτά και εν τέλει κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με ωραίο σουτ του Ναπολεόνι στο 85’, με τον άσο των φιλοξενούμενων να επιτρέπει στην ομάδα του να φτάσει τους 4 βαθμούς και να ελπίζει ακόμα και για δεύτερη θέση.

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 11
2. Αστέρας Τρίπολης 7
3. ΠΑΟΚ 7
4. Ατρόμητος 4

Η επόμενη αγωνιστική (Σάββατο, 17 Μαΐου 2014)

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (20:30)

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (20:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.