Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα γίνει»

Μελισσανίδης: «Το γήπεδο θα γίνει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2014 18:04
Τη βεβαιότητα του πως η κατασκευή της «Αγιά-Σοφιάς» είναι απλώς θέμα χρόνου, εξέφρασε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο πλαίσιο της εκδήλωση της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας.

Για ακόμα μια φορά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε σίγουρος πως το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι θέμα χρόνου, ενώ αποκάλυψε ότι μία εκ των θυρών της «Αγιά-Σοφιάς» θα πάρει την ονομασία «Σπάρτη».

Ο ίδιος κατά τη βράβευσή του την Κυριακή από την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας, αναφέρθηκε στις προσφυγικές καταβολές και τα ιδανικά του συλλόγου, ενώ υπενθύμισε πως οι θύρες του νέου γηπέδου θα πάρουν προσφυγικά ονόματα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

«Καταρχήν όταν ήρθα και πέρασα από αυτές τις γειτονιές και είδα τα προσφυγικά, γιατί και εγώ εκεί μεγάλωσα, στην Κοκκινιά και στα 50 μέτρα από το σπίτι μου ήταν ένας σύλλογος της Πισιδίας, με πολλούς φίλους, και βλέπω αυτή την αγάπη και τα πρόσωπα όλων σας, και αυτή την προσπάθεια την οποία κάνετε, ειλικρινά δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω τι να πω.

Η ΑΕΚ έκλεισε 90 χρόνια. Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει, το ονομάσαμε «Αγιά-Σοφιά». Η ΑΕΚ δεν είναι απλώς ένα ποδοσφαιρικό κλαμπ. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Εκφράζει τον Χριστιανισμό, την Ορθοδοξία, τον προσφυγικό ελληνισμό. Έχω δηλώσει και παλαιότερα ότι οι θύρες στο νέο γήπεδο θα έχουν προσφυγικά ονόματα, δεν θα έχουν αριθμούς. Έτσι, μια θύρα θα έχει το όνομα της Σπάρτης
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.