Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον Πανιώνιο

Τέλος ο Αναστόπουλος από τον Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 21:55
Παρελθόν από τον πάγκο του Πανιωνίου αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος, όπως ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ.

Δεν θα συνεχίσει στον πάγκο του Πανιωνίου και τη νέα σεζόν ο Νίκος Αναστόπουλος, με την ΠΑΕ να ενημερώνει πως η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση του Έλληνα προπονητή με του Νίκο Ζαμάνη και τα άλλα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο κύριος λόγος του «διαζυγίου» είναι το εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ με το οποίο θα κινηθούν οι «κυανέρυθροι» τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο. Μετά από συνάντηση που είχε ο καταξιωμένος τεχνικός, με τον κ. Νίκο Ζαμάνη και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Σωτηρίας της ομάδας, αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, ευχαριστεί τον Νίκο Αναστόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα, σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο. Τα δεδομένα της επόμενης χρονιάς, όπου και υποχρεώνουν την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ να κινηθεί με εξαιρετικά χαμηλό μπάτζετ, δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει την συνεργασία της με τον έμπειρο τεχνικό. Ευχόμαστε στο μέλλον να είμαστε σε θέση να μπορέσουμε να υποδεχτούμε τον Νίκο Αναστόπουλο και πάλι στην Πανιώνια Οικογένεια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.