Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Την κράτησε ζωντανή ο Ματουιντί

Τσάμπιονς Λιγκ: Την κράτησε ζωντανή ο Ματουιντί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 00:48
Με γκολ του Ματουιντί στο 90+4’, η Παρί Σεν Ζερμέν ισοφάρισε σε 2-2 την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της ενόψει του επαναληπτικού στο «Καμπ Νου».

Ο Μέσι στο 39’ άνοιξε το σκορ για τους Καταλανούς, με τον Ιμπραΐμοβιτς να απαντά στο 79’ για το 1-1 από θέση οφσάιντ. Ο Τσάβι στο 90’ με εύστοχη εκτέλεση «πάγωσε» προς στιγμή τον «Παρκ ντε Πρενς» , με τον Ματουιντί στο 90+4’ να διαμορφώνει το τελικό 2-2, κρατώντας… ζωντανούς τους «πρωτευουσιάνους» ενόψει του επαναληπτικού στην Βαρκελώνη.

Τραυματίστηκε στο ημίχρονο ο Λιονέλ Μέσι και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Το ματς


Τσάμπιονς Λιγκ: Την κράτησε ζωντανή ο Ματουιντί
Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε την Παρί με αρκετά επιθετικό σχήμα και αυτό έδειχνε να αποδίδει καρπούς στην αρχή του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να ήταν αρκετά πιεστικοί και στο 5ο λεπτό μάλιστα είχαν δοκάρι σε πλασέ του Λαβέτσι.

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έπαιξε παιχνίδι κατοχής ωστόσο δεν μπορούσε να φανεί ιδιαίτερα απειλητική στα πρώτα λεπτά, με την Παρί να έχασε στη συνέχεια νέα ευκαιρία στο 15’ με δυνατό σουτ του Άλεξ το οποίο έδιωξε ο Βίκτορ Βαλντέζ.
Δύο λεπτά αργότερα, οι «μπλαουγκράνα» σημείωσαν την πρώτη τους καλή στιγμή με το πλασέ του Ινιέστα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να ήταν πιο πιεστικοί, με τον Ιμπραίμοβιτς στο 19’ να αναγκάζει τον Βαλνέζ σε δύσκολη απόκρουση από απευθείας φάουλ, ενώ ο ίδιος στο 26’ έστειλε τη μπάλα άουτ ύστερα από αντεπίθεση της Γαλλικής ομάδας.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Παρί, το κατάφερε στο 38’ ο Μέσι ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από μία απίστευτη μπαλιά του Άλβες, και με όμορφη ενέργεια έκανε το 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Άσχημα ήταν τα νέα για τους φιλοξενούμενους με την έναρξη του δεύτερου μέρους, καθώς ο Μέσι τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Φάμπρεγκας στο 46’.

Το παιχνίδι κυλούσε με την Παρί να έψαχνε την ισοφάριση, ωστόσο έδειχνε κουρασμένη, κάτι που παραλίγο να εκμεταλλευτούν οι Καταλανοί, με τον Σάντζες στο 63’ να μην έκανε καλό κοντρόλ από καλή θέση, ενώ στο 69’ ο Άλβες έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Ο Αντσελότι ρίσκαρε, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μενέζ και Γκαμέιρο καθώς και τον Βεράτι αντί του κουρασμένου Μπέκαμ, και η εικόνα της Παρί άλλαξε μετά το 70’, με τον Ιμπραΐμοβιτς τελικώς να ισοφαρίζει -από θέση οφσάιντ- σε 1-1 στο 79’ παίρνοντας ριμπάουντ από την κεφαλιά του Σίλβα που χτύπησε στο δοκάρι του Βαλντέζ.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε φωτιά, με τον Τσάβι στο 90’ να κάνει το 2-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο ο Ματουιντί στο 90+3’ κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της Παρί, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2 έπειτα από κεφαλιά πάσα του Ιμπραΐμοβιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.