Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούρλε: «Δεν είμαστε το αουτσάιντερ των ημιτελικών»

Σούρλε: «Δεν είμαστε το αουτσάιντερ των ημιτελικών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2014 14:39
Την άποψη του πως η Τσέλσι δεν είναι το αουτσάιντερ των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε ο Αντρέ Σούρλε, ο οποίος τόνισε πως η εμπειρία της ομάδας ήταν το «κλειδί» για την πρόκριση της κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Τσέλσι απέκλεισε την Τρίτη την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Στάμφορντ Μπρίτζ» και μαζί με τις Μπάγερν, Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης συμπληρώνουν το «πάζλ» των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Παρασκευή θα γίνει η κλήρωση των ημιτελικών, με τον Αντρέ Σούρλε να δηλώσει πως η ομάδα του δεν είναι το αουτσάιντερ των ημιτελικών και πως έχει τις ίδιες πιθανότητες για να κατακτήσει το τρόπαιο:

«Δεν νομίζω πως είμαστε αουτσάιντερ. Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Απομένει μόνο ένα βήμα από τον τελικό και όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει μέχρι εδώ μπορούν να κερδίσουν το τρόπαιο».

Όσον αφορά για την πρόκριση της Τσέλσι στα ημιτελικά εις βάρος της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε: «Η εμπειρία μας, έφερε την πρόκριση. Εάν έχεις τον Τζον Τέρι και τον Φρανκ Λάμπαρντ στο γήπεδο, σου δίνει καλό συναίσθημα γιατί έχουν δει τα πάντα στο ποδόσφαιρο και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

«Υπάρχει κάτι στην ομάδα, δεν μπορώ να το περιγράψω, αλλά είναι φανταστικό. Δεν έχω ξαναπαίξει σε μία τέτοια ομάδα. Ήρθα εδώ για να βρίσκομαι σε τέτοια παιχνίδια και να είμαι σε μία ομάδα που έχει ότι χρειάζεται για να προχωρήσει
».

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον ρόλο που έπαιξε στην πρόκριση: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο. Είχαμε πολλές συναντήσεις. Ήξερε την κατάσταση. Μας έδωσε συμβουλές. Πριν το παιχνίδι, μας είπε να παίξουμε όπως παίζουμε πάντα. Να ρισκάρουμε λίγο περισσότερο ίσως, γιατί έπρεπε να σκοράρουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.