Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τον Ηρακλή ο Όγιος, φαβορί ο Τεννές

Τέλος από τον Ηρακλή ο Όγιος, φαβορί ο Τεννές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 22:45
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί ο Γκιγιέρμο Όγιος μετά από ψηφοφορία που έγινε μεταξύ της διοικούσας επιτροπής στήριξης και του νυν προέδρου του συλλόγου. Φαβορί ο Τεννές.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ηρακλή, ανάγκασαν τη διοίκηση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γκιγιέρμο Όγιος, καθώς υπήρχε ο φόβος πως ακόμα κι αν επιτευχθεί ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ (με νίκη επί της Ζακύνθου ή ίδιου αποτελέσματος με την Καρδίτσα που παίζει με τη Νίκη Βόλου), η ομάδα δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει με αξιώσεις την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από ψηφοφορία (4-1) που έγινε μεταξύ της διοικούσας επιτροπής στήριξης και του νυν προέδρου του συλλόγου, ενώ την Τετάρτη προγραμματίστηκε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση.

Μάλιστα υπάρχει έντονη φημολογία πως ο αντικαταστάτης του Όγιος θα είναι ο Μπάμπης Τεννές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Με απόφαση της και με ψήφους 4-1 η επιτροπή διοικητικής στήριξης της ΠΑΕ Ηρακλής συμφωνούντος και του παρόντος προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής αποφάσισε την λύση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας κ. Γκιγιέρμο Όγιος. Αύριο στις 7 μμ. στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Ηρακλής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.