Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετό: «Δεν σέβεται ο Γκουαρντιόλα»

Ετό: «Δεν σέβεται ο Γκουαρντιόλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2014 19:17
Λάβρος κατά του Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Σαμουέλ Ετό ο οποίος κατηγόρησε τον νυν τεχνικό της Μπάγερν για έλλειψη σεβασμού στο διάστημα που οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα.

Επίθεση κατά του πρώην προπονητή του, Πεπ Γκουαρντιόλα εξαπέλυσε ο Σαμουέλ Ετό σε συνέντευξη του στο «BeIN SPORTS», με τον Καμερουνέζο επιθετικό να κατηγορεί τον Ισπανό τεχνικό για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του όταν οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στην Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2008-09:

«Παρότι ήταν μέσος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, και όχι κάποιος μεγάλος παίκτης, ήθελε να μου κάνει μαθήματα για το πώς θα επιτίθεμαι. Του είπα: εγώ είμαι ο Σαμουέλ Ετό. Μόνο εγώ θα σου δώσω νίκες. Έχω κάνει πολλά για το σύλλογο της Μπαρτσελόνα. Δεν είχε το κουράγιο να μου πει αυτό που ήθελε κατά πρόσωπο», δήλωσε αρχικά ο Ετό και συνέχισε:

«Του είχα πει πως είχα στα χέρια μου μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα του Ουζμπεκιστάν και εκείνος ήθελε να την κάνω δεκτή για να φύγω από την ομάδα. Έμεινα στη θέση μου και του είπα πως θα απολογηθεί για αυτά στο μέλλον. Δεν με σεβάστηκε ποτέ και του είπα κάποια στιγμή: "δεν είσαι στα καλά σου". Η αλήθεια είναι πως ο Πεπ δεν σέβεται αρκετά πράγματα στο ποδόσφαιρο» πρόσθεσε ο Καμερουνέζος επιθετικός.

Ο ίδιος τόνισε: «Έδινε τη φανέλα με το Νο 9 στον Ανρί, κάτι που αποτελούσε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό μου. Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (σ.σ. Ίντερ-Μπαρτσελόνα) μου έδωσε το χέρι αλλά μόνο για τις κάμερες, στη φυσούνα δεν με χαιρέτησε καν...»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.