Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντοντό: «Ο Τάισον μού είπε ένα μυστικό για τον Ολυμπιακό...»

Ντοντό: «Ο Τάισον μού είπε ένα μυστικό για τον Ολυμπιακό...»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/5/2024 12:32
Συνομιλία με τον πρώην συμπαίκτη του στη Σαχτάρ και νυν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τον Τάισον, είχε ο δεξιός οπισθοφύλακας της Φιορεντίνα, Ντοντό.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός στο πλαίσιο της media day της Φιορεντίνα, έκανε γνωστό πως ρώτησε τον άσο των «ασπρόμαυρων» σχετικά με τον Ολυμπιακό, τον οποίο η ομάδα του θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ στην «OPAP Arena» στις 29 Μαΐου, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να του μεταφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μια δυνατή ομάδα, ενώ του είπε και ένα μυστικό, το οποίο ο ίδιος αρνήθηκε να αποκαλύψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντοντό:

«Πριν από δύο ημέρες μίλησα με τον Τάισον, που έχει παίξει μαζί μου στην Σαχτάρ και τώρα παίζει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Του ζήτησα να μου πει λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό και μου είπε πως είναι δυνατή ομάδα. Χρειάζεται να προσέξουμε τον επιθετικό του, τον εξτρέμ του και τον ακραίο μπακ του. Μου είπε και άλλα που δεν μπορώ όμως να τα πω επειδή είναι μυστικό, θεωρώ όμως ότι πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Πέρυσι χάσαμε στον τελικό και φέτος έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε, έχουμε προετοιμάσει τα πάντα για αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όχι ως μονάδες αλλά ως ομάδα. Θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Φλωρεντία.

Τώρα είμαι καλά. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψω στο 100% μετά από τον τραυματισμό που είχα αλλά έχω δουλέψει πολύ. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση αυτή τη στιγμή»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.