Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Φιορεντίνα αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ σε περίπτωση πρόκρισης των «ερυθρόλευκων»!

Η Φιορεντίνα αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ σε περίπτωση πρόκρισης των «ερυθρόλευκων»!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/5/2024 21:53
Η Φιορεντίνα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και σε συνδυασμό με τη νίκη της (3-2) στον πρώτο αγώνα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Αυτή είναι η δεύτερη σερί φορά που οι «βιόλα» θα βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης καθώς τα κατάφεραν και πέρσι αλλά έχασαν το τρόπαιο από τη Γουέστ Χαμ.

Η Μπριζ έψαχνε την ανατροπή, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε στο 20' με τον Ντε Κάιπερ ο οποίος μπήκε στην πορεία της μπάλας έπειτα από σέντρα του Βανάεκεν, την βρήκε ελάχιστα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα.



Από εκεί κι έπειτα όμως οι Βέλγοι δεν ήταν απειλητικοί, οι Ιταλοί είχαν χαμένο τετ α τετ με τον Γκονζάλες στο 23' και δοκάρι με τον Κουαμέ στο 35' αλλά δεν βρήκαν το γκολ. Μπήκαν βέβαια πιο δυνατά στην επανάληψη, είχαν τον έλεγχο και έψαχναν το γκολ.

Μέσα σε δύο λεπτά μάλιστα είδαν τους Μπιράγκι (74') και Κουαμέ (75') να σημαδεύουν το δοκάρι και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 85. Ο Ενζολά πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, ο Μέχελεν δεν πρόλαβε την μπάλα και χτύπησε το κεφάλι του αντιπάλου του, με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση.

Ο Νίκο Γκονζάλες ανέλαβε την εκτέλεση και «νίκησε» τον Μινιολέ παρά το γεγονός πως ο Βέλγος διάλεξε τη σωστή γωνία. Στα τελευταία λεπτά η Μπριζ βγήκε μπροστά κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, όμως ο Τερατσιάνο σε αμφότερες τις περιπτώσεις είχε πολύ καλή αντίδραση.



Έτσι η Φιορεντίνα πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ και περιμένει να μάθει αν θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ή την Άστον Βίλα στην OPAP Arena.

Mπριζ (Χάγιεν): Μινιολέ, Οντόι (86' Νούσα), Μέχελε, Ορντονιές, Σάμπε, Βέτλεσεν (70' Ζινκερνάγκελ), Βάνακεν, Ντε Κάιπερ, Σκόρας (86' Νίλσεν), Τιάγκο, Τζουτγκλά

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι, Μπελτράν (90' Ρανιέρι), Αρτούρ (71' Ντάνκαν), Μαντράγκορα, Νίκο Γκονσάλες, Μπελότι (71' Ενζολά), Κουαμέ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.