Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φρένο» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Φρένο» στην εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2014 14:20
Σε προσωρινή παύση οδηγήθηκε η διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ λόγω της υπόθεσης με τον Μάκη Ψωμιάδη, ύστερα από ενέργειες του Χάρη Οικονομόπουλου.

Εκνευρισμός έχει επικρατήσει στην ΑΕΚ, καθώς το αίτημα προσωρινής αναστολής της διαδικασίας εκκαθάρισης το οποίο είχε καταθέσει ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος έγινε δεκτό, κάτι πως σημαίνει πως η ΠΑΕ θα εξακολουθήσει να λειτουργεί μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση με τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ο γνωστός δικηγόρος βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην ιδιοκτήτη της Ένωσης, επιχειρώντας να εκχωρήσει στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό της υπεξαίρεσης 44 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου συν τους τόκους από το 2008.Η συγκεκριμένη υπόθεση, όμως, δεν θα μπορούσε να προχωρήσει εάν είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ…

Η εκδίκαση στην κύρια υπόθεση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου και όπως αναφέρεται στο «Goal», οι άνθρωποι της ΑΕΚ που έχουν εκνευριστεί με την εξέλιξη, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν… Παρόλα αυτά αναμένεται να κάνουν προσπάθειες ώστε να πείσουν τον κ. Οικονομόπουλο να μην τραβήξει το θέμα μετά τα τέλη του μήνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.