Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά» (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/5/2024 00:36
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το τέλος του μεγάλου παιχνιδιού με την Άστον Βίλα και τόνισε πως ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν θάρρος και δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο τους. Ο Ισπανός κόουτς επισήμανε πως έχει γίνει η μισή δουλειά και η επιτυχία θα έρθει με την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«H αλήθεια είναι πως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχει γίνει η μισή δουλειά. Πρέπει να είμαστε το ίδιο θαρραλέοι και στο άλλο παιχνίδι και αν τα καταφέρουμε τότε θα είναι μία μεγάλη επιτυχία για εμάς.

Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε μας έβλαψε αρκετά και μετά το 2-2 χρειαστήκαμε μεγάλη δύναμη για να βγούμε μπροστά. Απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα δείξαμε πως το πιστεύαμε.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι ήμασταν ο εαυτός μας. Βγήκαμε μπροστά και ρισκάραμε και ακόμα και μετά το δεύτερο γκολ πιστεύαμε πως μπορούμε να βάλουμε κι άλλο.

Μας λείπουν ενενήντα λεπτά για τον τελικό απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε. Τώρα θα απολαύσουμε αυτή την επιτυχία αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.