Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκπληξη στην ΑΕΚ με την κλήση Αλμέιδα

Έκπληξη στην ΑΕΚ με την κλήση Αλμέιδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/4/2024 17:28
Με έκπληξη αντιμετώπισαν στην ΑΕΚ την κλήση του προπονητή της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, από τη ΔΕΑΒ.

Ο Αργεντινός τεχνικός που ενεπλάκη σε επεισόδιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δεν κλήθηκε σε πρώτη φάση, σε αντίθεση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα ενημερώθηκε πως πρέπει να απολογηθεί κι αυτός ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Από την ΑΕΚ πάντως αυτό αντιμετωπίστηκε ως κάτι μη αναμενόμενο, αφού στο φύλλο αγώνα αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή δεν έχει γραφεί τίποτα επιβαρυντικό. Μάλιστα η αίσθηση που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους» είναι πως η κλήση του Αλμέιδα βασίστηκε κυρίως σε συγκεκριμένα δημοσιεύματα και σε τίποτα άλλο.

«Απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε. Προφανώς και δεν αγνοούμε το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής μας, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων. Εννοείται πως είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορεί να προκύψει τίποτε σε βάρος του Ματίας Αλμέιδα. Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει και όλος ο κόσμος» ανέφεραν από την Ένωση.

Σχόλια:

Burzum 30/4/2024 17:50

Ο Αλμεϊδα επρεπε να δει κοκκινη καρτα με οτι αυτο συνεπαγεται. Μεσα στον αγνωιστικο χωρο εισαι επαγγελματιας. Δεν πιανεις κανεναν απο τον λαιμο.

vaggos21aek21 30/4/2024 18:18

asxoleisoy me tin ASTON VILLA kai ase tin propaganda..erxetai sto faliro gia 2plo o MATIAS

KYRVOG_1 1/5/2024 12:53

4 Απο τις πιο Βρωμικες και μαφιοζικες Ομαδες στην Ελλαδα αν κρινουμε και απο τους Προεδρους τους διεκδικουν ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ενα Βρωμικο Πρωταθλημα...!!!! Σε καθε μια απο αυτες υπαρχουν στην Βασικη 11αδα το πολυ 2-3 Ελληνες ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...!! Και εχουν την Εντυπωση ολοι οι ΜΑΛΑΚΕΣ που τις υποστηριζουν και σκοτωνοντε μεταξυ τους οτι υπαρχει πλεον Ολυμπιακος, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, και Παναθηναικος...!! ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ....!!!

Burzum 1/5/2024 13:05

@sxoliastis Εχω προσβαση στο Dark web. Πληρωσα και κατι φιλαρακια και μετα απο διασυνδεσεις που εχω με την Ρωσικη αγορα καταφερα να παρω στα χερια μου αποκλιστηκα βιντεο απο τις καμερες στην Τουμπα. Δεν ειναι οτι αν πας στο Youtube στο βιντεο με τις περισσοτερες προβολες απο τα στιγμιοτυπα του αγωνα θα δεις πεντακαθαρα τον Αλμεϊδα να πιανει απο τον λαιμο καποιον... Οχι, ειναι οι διασυνδεσεις που σου ειπα. Γι αυτο δεν εχω link να σου στειλω. Πρεπει να το κρατησουμε μυστικο

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.